Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ilyenkor mit akartok? (lent. )
15-16 éves fiúk!!
szóval felvesztek egy lányt MSN-re
azt mondjátok azért, mert csak ismerkedni szeretnétek
folyamatosan kérdésekkel bombázzátok, hogy minél többet megtudjatok róla
megemlítitek, ha esetleg arrafelé jár, ahol ti laktok szóljon;)
kéritek hogy küldjön képet, és ezután is beszéltek vele, szóval gondolom nem borzadtatok el a képtől:D
és még kéritek-kéritek hogy küldjön képet
ahogy belép a lány MSN-re, egyből ráírtok
vagy ha ti léptek be később, akkor is egyből ráírtok
elköszönéskor szia, puszi, jóéjt, szépálmokat :-)
szóval akkor tetszik nektek a lány nem?:D
és mikor juttok már oda, hogy elhívjátok valahova?:D
persze hoyg tetszik sőt..:D
14F
Igen ez így van, ahogy leírtad, ilyenkor tetszik a lány, sőt már kis idő alatt bele is szeret az ember : ) Ha a lány is ad jeleket, én spec. képet nem kértem arra ott a myvip, iwiw. Szerintem ha kérdezi mi újság veled, vagy, hogy hogy vagy, mond neki,hogy unatkozol, de nincs kivel elmenni sehova, meg stb. Aztán ha nem félénk egyből kapcsol! :D.
15/F
köszi a válaszokat:D
nos, persze én is mutatom feléje hogy kedvelem meg ilyesmi, de annyira nem merek neki jeleket adni, értem ezt arra például, hogy unatkozok, de nincs kivel elmennem sehova, mert mivan akkor ha mégse jövök be neki, akkor meg csak hülyének néz.:s
nincs semmi:S
két napja nem beszéltünk, nincs msn-en, vagyis hogy szerintem rejtve, mert bejelentkezett aztán eltűnt. gondolom azért van rejtve, hogy ne írjak neki, pedig eddig mindig ő írt rám!
akkor ennyi lennék? elvagyok felejtve? talált nálam jobbat?
vagy egyszerűen csak nem ér rá netezni?
nemértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!