Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ki az aki főzött már a kedvesének? És ha igen, mit főztetek?
Nincs barátnőm, nem is volt de teán kívül mást nem tudok főzni xD
Talán a puding meg a tükörtojás menne.
Sokszor közös munka volt, de egyedül is csináltam volna bármikor (néha csináltam is, most meg csinálnám :P):
rakott krumpli ala én, borsófőzelék, chilis bab, milánói vagy bolognai (nem tudom melyik melyik :)), puding ala én, tejberizsdarakása (saját találmány tudtommal), rántotta ala én, mirelit hús mirelit hasábbal
(szeretem extrázni a dolgokat, sok az egyedi recept, és aki evett már a kajámból, bátran eszik legközelebb is - paprikáskrumpli kivétel :))
23
Mitől annyira rossz a paprikás krumplid?
én elég sokszor főztem együtt a volt párommal,igaz általában rántotta vagy hagymás tojás. ha peig ő fözött nekem akkor ugyanezeket vagy még virslit...nemegy szakács típus, bár ha közös főzős buli volt a haverokkal akkor ő csinálta a bogrács kajákat(pörkölt :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!