Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos elmondani a pasimnak, hogy még szűz vagyok? Ez min változtat?
"nem alkalmi kapcsolat, íyy semmiképp nem lesz durva"
Ezt honnan veszed? Kapcsolatban csak rózsaszirmos lágy szeretkezés létezhet? :D Akkor szólok a vőlegényemnek, hogy ideje kidobni a bilincset meg a többit :DDD
Kérdező, hány éves vagy ennyi ésszel?? 12?
Hogy ne érjen egyikőtöket sem meglepetés, ha arra kerül a sor. Leginkább azért, mert nem minden lány teste reagál ugyanúgy az első alkalomra. Én pl. szűzen olyan szűk voltam, hogy már az is istentelenül fájt az elején, amikor párom a hegyét, vagy annál picit többet berakott kifejezetten lassan és gyengéden, mert tudta, hogy szűz vagyok, a puncimba...
Még akkor is, ha nem őrült módjára hág meg, fájhat, és ez elég kínos szituhoz vezethet. Vagy épp hogy vérzel, miután felszakad a szűzhártyád. Így is, úgy is megtudja, akkor miért nem jobb előre elmondani?
Ha szeret nem ezen fog múlni..
Hány éves vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!