Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos elmondani a pasimnak, hogy még szűz vagyok? Ez min változtat?
Anyád büszke lehet rád, de neki is gratulálok, hogy nem világosította fel a lányát szexuális témában.
Kislány, az első szex MINDEN lánynak fáj, akár akarod, akár nem. Ha egy pasi rettentően fel van izgulva és látja rajtad is, akkor behatoláskor nem fog azzal p..csölni, hogy most óvjon, mint a hímes tojást, ha nem tudja, hogy szűz vagy. Aztán látja rajtad, hogy fáj, el van torzulva az arcod, aztán csodálkozik, hogy miért. Aztán kérdőre von, hogy miért nem szóltál neki, hogy szűz vagy, mert akkor teljesen másképpen viselkedik egy pasi, ha tudja ezt az infót.
Anyádat meg köpd szembe, hogy egy vadidegennek kell neked elmagyarázni, hogy miért fontos, hogy költözd azonnal a pároddal, hogy még szűz vagy!
3-as vagyok
Attól, hogy komoly a kapcsolat, szerinted mi a különbség? :D Egy szűz lánnyal teljesen másképp kell bánni. Egy "normál" szexnél nem óvatoskodik a pasi, akkor sem, ha nem vadultok. Ha tudja, hogy szűz vagy, akkor jobb esetben megpróbál a lehető legóvatosabb lenni az elsőnél, hogy neked is jó legyen. Tényleg ne szexelj még, ha ezt atomokra bontva kell elmagyarázni neked, mert úgy tűnik, nem vagy elég érett rá.
jajj ti álszentek.
egy szűz csajjal ugyanúgy bánik sok pasi. Az alap tiszteletet se adjátok meg, az a jó nő, aki több f....t , fog mint kilincset. Semmire nem becsülik, ha egy csaj bennük bízik!! Nemlesz semmi rózsaszirmos lepedő,romantikus szex, el lesz véve 10 perc alatt, oszt’ ugorjunk.. Mellesleg ha annxira komoly egy kapcsolat, vagy ismerik egy ideje egymás dolgait, nemigaz hogy egy pasi nem sejti, ha a csajának nem volt még pasija vagy ha szóba se kerül a szex, gondolhatja hogy van valami.
Ha odakerülnek (továbblépne a lány) , majd elmondja.
Én nő válaszoló vagyok (12-es kommnetelő) és b..romira irritál, hogy ennyire félvállról veszi az egészet a kislány. Nekem első dolgom volt a párommal közölni, mikor komolyra fordultak a dolgok, hogy szűz vagyok. Pluszba engem az őszinteségre neveltek.
A szex téma nagyon fontos és mindenről nyíltan és őszintén kell beszélni.
Nem tudom, hogy miért kell azt titkolni, hogy szűz az illető.
Túl naiv a kislány, de erre egyszer nagyon rá fog fázni.
De azért remélem a védekezésről már beszélgettetek, ugye kérdező?
Nem fáj minden lánynak az első szex. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kérdezőnek sem fog, de ha már agyérgörcsöt kapsz, legalább a tényeket ne hagyd figyelmen kívül.
Kellemetlen? Igen. Fájdalmas? Ha szarul csinálják, igen. De nem törvényszerűen az.
1. Őszinteség.
2. Ahogy bánik veled. Teljesen más a tempó sima szex és szűz között.
A szeret pedig nem egyenlő a gyengédséggel. Ha úgy képzeled a szeretkezést, hogy rózsaágyra fektet és órákig cirógat nagyon tévedsz. Az átlag hétköznapi szex nem ilyen (hála az égnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!