Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Az igaz, hogy a kedves, megértő fiúk ideje lejárt és jobban vonzodtok a rosszfiúkhoz? Ha igen, miért?
Esetleg a tini csajok ilyenek. En 20/L vagyok, és sem nekem, sem a barátnőimnek nem rosszfiúk a párjaink. Epp ellenkezőleg, en szertem, ha valami okos, megértő tényleg, ott van mindig nekem, és hűséges. Soha többet olyannal, aki nem hűséges.
Inkább lennék olyannal, aki papucs, mint rossz fiúval. Egyáltalán, mit jelent a rossz fiú?...
Azonívül hogy idedobtál három mostanában igencsak divatossá vált szót, nincs értelme a kérdésednek.
Eleve a kedves és rosszfiúság nem zárja ki egymást, igaz, egyiket se fejtetted ki.
Megértő, tehát ha pl. egy betegségben szenvedek, mint jó magam is, akkor a párom megértő azzal szemben és támogat, amennyire tud.
És nem, nem zárja ki egymást a ketto, hisz lehet valaki bankrabló, meg a legkedvesebb férj is egyben, de ki akar együtt élni egy bankrabloval?
A kérdező valszeg arra gondolt, hogy rosszfiúk, olyanok akik megcsalnak, átvernek, de olyannal őszintén ki akar kapcsolatban lenni? Ha csak nem komplett idióta valaki
A "rosszfiú" és "kedves, megértő" nem ellentmondásos.
És aki nem rosszfiú , az nem lesz automatikusan sem kedves, sem megértő és normális sem. Általában itt szokott bukni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!