Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak iwiwen egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak iwiwen egy olyan régi ismerősömnek aki bejön?

Figyelt kérdés

Az jó ha bejelölöm és azt írom, hogy mennyire megváltozott, alig ismertem meg, és a végére odaírom, hogy remélem azért emlékszel rám: XY vagyok. ?? Szóval kicsit poénosra veszem a dolgot? Mert jófejnek tűnik, de azért elég menőnek is. A volt barátnőjei is plázapicsek, és az úgy rosszul jön ki ha én nem vagyok olyan menő csaj?

mi lenne a jó?

2010. jún. 30. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze,ebben nincsen semmi kivetnivaló.Nyugodtan írjál rá.Mi van vele?Hogy van?Rég láttad..stb.Azért mert te nem vagy plázaizé s akkor mi van?Attól még bejöhetsz neki ha esetleg úgy adódik.:)
2010. jún. 30. 12:15
 2/6 szyszkó válasza:
nem biztos h 1 pláza cicára van szüksége lehet h csak beszélni akkR 1 OLYAN EMBEREL AKIT JOBBAN ISMER PROBA SZERENCSE!!
2010. jún. 30. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
szerintem gáz, ha te nem vagy plázap!csa. ez sajnos elfogadhatatlan ebben a kitűnően működő társadalomban.
2010. jún. 30. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
sztem mindenféleképpen meg ér egy próbát.....én tuti bepróbálkoznék.....veszíteni nem veszíthetsz....max rá jössz h tök aranyos, jófej....vagy a másik véglet h egy tapló....és akk nem érdemes utána sóvárogni....:) 18/L
2010. jún. 30. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is írtam egyszer egy srácnak, aki középsuliban nagyon bejött, hogy "remélem nem baj, amiért bejelöltelek, de annak idején sem véletlenül ültünk ki a barátnőimmel mindig akkor a folyosóra, amikor te is kint voltál". Vagy valami ilyesmit. Jó fej volt, aranyosat írt vissza, és már kb. 4 éve, hogy elküldtem neki, de azóta sem törölte ki az üzenetet. Igaz, hogy nem lett belőle semmi, ő azóta már rég külföldön él, meg én is elköltöztem messzire, de tényleg, még az is lehet, hogy bejön. :D
2010. jún. 30. 13:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. júl. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!