Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy lány facebookon kapcsolatbanra jelöli magát, iwiwen meg nem?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egy lány facebookon kapcsolatbanra jelöli magát, iwiwen meg nem?
2011. aug. 2. 11:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Kötelező bármelyiken is igazat írni?

Kötelező bármelyiket vagy mindkettőt ötpercenként látogatni?

2011. aug. 2. 11:05
 2/16 anonim ***** válasza:
mert az iwiwet alig használják, és nem is lépett be mostanában?
2011. aug. 2. 11:05
 3/16 anonim ***** válasza:
mert az iwiwet ma már mindenki lesz@rja, én se frissítettem az enyémet vagy fél éve
2011. aug. 2. 11:08
 4/16 A kérdező kommentje:
látogatja heti rendszerességgel :) csak többször is láttam ilyent, kiváncsi voltam, milyen logika van emögött
2011. aug. 2. 11:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le ezeket az oldalakat? Mintha bármelyik számítana valamit. Go get a life!
2011. aug. 2. 11:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Annyi hogy elfelejtette frissíteni. Nem mindenki nézi meg a saját adatlapját.

Van olyan ismerősöm, aki egy év megszült, de még mindig az van neki kiírva, hogy most várja az első gyermekét...

Ha meg kapcsolatban és ott egyedülállóként szerepel akkor lehet nem akarta átírni vagy nem tudja hol kell? Nem foglalkozik vele?

2011. aug. 2. 12:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Vagy kettős személyisége van :-)
2011. aug. 2. 12:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Az élet nagy problémái.Valószínű hogy szarik az iwiwre és kisebb gondja is nagyobb annál mint hogy a szaros iwiwet frissítgesse.Nem csak az internet körül forog a világ, és nem az árul el rólad legtöbbet hogy mit írsz ki a facebookra vagy mit lájkolsz , pláne az nem hogy hány ismerősöd van.

Sőt attól hogy kirakta fbra h kapcsolatban még az sem jelenti azt 100%-osan hogy tényleg van valakije.

Ha ennyire érdekel akkor kérdezd meg tőle jajj istenem máshol éheznek neked meg ez a legnagyobb problémád.

2011. aug. 2. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Nnem az számit h iwiwen v f*szbukon kivel jár, hanem h a valoéletben
2011. aug. 2. 14:17
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves trollok!

Arról van szó, hogy társkeresőn láttam, és iwiw-en egyedülálló. FB-n van kapcsolatban! Szóval nem azért találom ki, mert nincs jobb dolgom, hanem mert kivácsi vagyok, ilyenkor a lányok miért csinálják! És esetleg hogy ebből kifolyólag hagyjam e békén, vagy se!

2011. aug. 4. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!