Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy lány facebookon kapcsolatbanra jelöli magát, iwiwen meg nem?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egy lány facebookon kapcsolatbanra jelöli magát, iwiwen meg nem?2011. aug. 2. 11:02
11/16 anonim válasza:
Ki nem szarja le hogy neten mit ír ki?
Egy troll
12/16 anonim válasza:
Nekem nem szimpi, ha valaki mast mutat, mint ami van.
Ha gondot fordit ezekre a rovatokra, akkor nyilvan a FB-n is észben van tartva, hogy mi van ott...talan az exe van a FB-n, a WIW-en nem, és őt akarja bosszantani, vagy kicist megvezetni...? Több ismerose van FB-n?
13/16 anonim válasza:
Gondolom mert facebookon több az ismerőse..
14/16 anonim válasza:
én ugyan nemrég már töröltem az iwiwem meg a myvipem meg minden szart a facebookon kívül, de előtte csak az számított, oda mit írok ki, mert a többire kb sose jártam fel.
15/16 anonim válasza:
Miért szerinted akinek van 10-20 ezer ismerőse, az mindenkivel találkozott személyesen?
Nem lenne egyszerűbb rákérdezni, hogy "hé hallod, neked van pasid vagy mi van?
16/16 A kérdező kommentje:
nyilván, csak reméltem van erre valami női logika
2011. aug. 5. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!