Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan nőről, aki hónapokig ismerkedik veletek a neten, de végül találkozni nem akar?

Semmit.
Tini koromban belementem ilyen dologba, mamár ha pár héten belül nincs találkozás, akkor megy a csaj a haver zónába.
(Találkozás alatt nem szexet értek, de semmi kedvem hónapokig ismerkedni online, aztán a találkozásnál rájönni, hogy valamelyikük csalódik a másikban. Szívesen udvarolok hónapokig, de legalább 50%-ban személyes randin)

Elég hamar ki szokott derülni, hogy akar-e találkozni. Hónapokat én nem várogatok senkire.
32/f

Én egy hónapig leveleztem a barátommal, mielőtt először randiztunk volna. Mindketten nagyon visszahúzódóak vagyunk.
Viszont ennek a nőnek csak lelki szemetesládának kellettél. :/

Akkor most képzeld el azt, hogy ezek után hónapokig találkozgattok is, de nem akar tovább lépni. De szeret, tetszel neki, csak nem akar többet...
Az a helyzet, hogy töketlenek voltunk. 1-2 héten belül ágyba kell vinni, és tovább engedni. Ha ezt nem teszi meg az ember, akkor csak lelki szemetesláda lesz belőle, amit a nő nem tart semmire. A nők nem akarnak komoly kapcsolatot, csak szex, és pénz kell nekik, más semmi.
De legalább egy közös pont van a férfiben, és a nőben. A férfiak a nőket szeretik, a nők meg magukat. Végül is mindenki ugyanazt akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!