Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam a spárban egy hihetetlenül aranyos, kedves, gyönyörű nőt pénztáros?
Értelmes vagyok!
De milyen választ vársz???
Normális, felnőtt FÉRFI, simán elhívja. Ennyi.
Műszak végén, megkérded, hogy haza viheted-e.
Ha ez neked nem normális válasz, akkor segg hülye vagy!
Kedves Kérdező,
a kérdésed és válaszokra adott reakcióid alapján azt kell mondjam, inkább kíméld meg a hölgyet saját magadtól, magadat meg egy kellemetlen visszautasítástól. Mindketten jobban jártok.
Elmesz ujra és fizetsz egy kártyát amivel együtt át adsz egy nevjegykartyat vagy bármilyen papírt amin a neved és elérhetőséged szerepel és a masik oldalára ra irod
“Nagyon szivesen meginnék veled egy cappucinot, ha te is szeretnél hívj fel”
Xy (a neved)
"ÉN, pár alkalommal mennék oda vásárolni. Majd egyik nap, zárás előtt mennék, és megkérdezném, hogy haza vihetem-e."
A nők 99%-a kapásból besértődne ezen. Egy idegen ürge autójába egy jó ízlésű nő nem fog egyből beülni!
Mindig nála kell fizetni a pénztárnál. Tisztálkodószereket elé kell tenni a szalagra (lássa ki van dolga), nem egy
szakadt csövessel. Minden alkalommal másik maszkot kell viselni. Az ápoltság fontos!
Ha árulnak cserepes virágot, vágottat (anyák napja, boldog névnapot , születésnapot felirattal. Mosolyogva enyhén nyújtott karokkal elé kell szépen tenni. A pénztáros lányok többsége ott helyben elolvad (tapasztalat)!
Fizetés ne kártyával, hanem készpénzzel történjen. Mindig annyit kell adni, hogy kevés aprót adjon vissza. Nálam ilyenkor a tenyerembe adják a visszajárót, nem nekem kell felvenni a pultról. Részükről ez is egy jel. Valamelyik szépen, huncut mosolyt vág. Volt olyan is, hogy enyhén végig húzta az újait a tenyeremen (szándékosan) Ő nála lehet tovább próbálkozni. Az aki ennek ellenére semleges, leteszi a pultra a pénzt, nem él a felkínált lehetőséggel, az ilyet hagyni kell.
Formaruháján a névtáblát (ha van) illő elolvasni... majd otthon rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!