Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találtam a spárban egy hihetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam a spárban egy hihetetlenül aranyos, kedves, gyönyörű nőt pénztáros?

Figyelt kérdés
Magázott mert gondolom nem engedik meg nekik hogy a vásárlókat tegezzék, hogyan tudnám elhívni randira hogy ne legyen neki belőle probléma? meg ne is riadjon el tőlem?

2019. jan. 26. 14:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
én naiv miért hittem hogy itt vannak értelmes emberek
2019. jan. 26. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Értelmes vagyok!

De milyen választ vársz???

Normális, felnőtt FÉRFI, simán elhívja. Ennyi.

Műszak végén, megkérded, hogy haza viheted-e.

Ha ez neked nem normális válasz, akkor segg hülye vagy!

2019. jan. 26. 16:36
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen, pénztáros.
2019. jan. 26. 16:59
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

:D

2019. jan. 26. 17:31
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

Kedves Kérdező,

a kérdésed és válaszokra adott reakcióid alapján azt kell mondjam, inkább kíméld meg a hölgyet saját magadtól, magadat meg egy kellemetlen visszautasítástól. Mindketten jobban jártok.

2019. jan. 26. 18:05
 16/20 anonim ***** válasza:
10.-es jó!
2019. jan. 26. 18:09
 17/20 anonim ***** válasza:
#15 én annak örülnék a legjobban, ha minket megkímélne a hülyeségeitől. :)
2019. jan. 26. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Elmesz ujra és fizetsz egy kártyát amivel együtt át adsz egy nevjegykartyat vagy bármilyen papírt amin a neved és elérhetőséged szerepel és a masik oldalára ra irod

“Nagyon szivesen meginnék veled egy cappucinot, ha te is szeretnél hívj fel”

Xy (a neved)

2019. jan. 26. 19:47
 19/20 anonim ***** válasza:
2019. jan. 27. 08:54
 20/20 anonim ***** válasza:

"ÉN, pár alkalommal mennék oda vásárolni. Majd egyik nap, zárás előtt mennék, és megkérdezném, hogy haza vihetem-e."

A nők 99%-a kapásból besértődne ezen. Egy idegen ürge autójába egy jó ízlésű nő nem fog egyből beülni!

Mindig nála kell fizetni a pénztárnál. Tisztálkodószereket elé kell tenni a szalagra (lássa ki van dolga), nem egy

szakadt csövessel. Minden alkalommal másik maszkot kell viselni. Az ápoltság fontos!

Ha árulnak cserepes virágot, vágottat (anyák napja, boldog névnapot , születésnapot felirattal. Mosolyogva enyhén nyújtott karokkal elé kell szépen tenni. A pénztáros lányok többsége ott helyben elolvad (tapasztalat)!

Fizetés ne kártyával, hanem készpénzzel történjen. Mindig annyit kell adni, hogy kevés aprót adjon vissza. Nálam ilyenkor a tenyerembe adják a visszajárót, nem nekem kell felvenni a pultról. Részükről ez is egy jel. Valamelyik szépen, huncut mosolyt vág. Volt olyan is, hogy enyhén végig húzta az újait a tenyeremen (szándékosan) Ő nála lehet tovább próbálkozni. Az aki ennek ellenére semleges, leteszi a pultra a pénzt, nem él a felkínált lehetőséggel, az ilyet hagyni kell.

Formaruháján a névtáblát (ha van) illő elolvasni... majd otthon rákeresni.

2021. júl. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!