Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha valaki aki udvarol nektek és ti akár egy hétig sem válaszoltok neki az egyértelműen és kizárólagosan azt jelenti, hogy egyáltalán nem érdekel a srác, és jobb ha egyáltalán nem is álmodozik?
Ez minden esetben kizárólagos vagy vannak kivételek?
Esetleg élethelyzetből adódó kétségek, vagy önbizalomhiány vagy az a tény hogy még nem tudja mi legyen és kivár?
Sajnálom hogy így jártál kedves utolsó és utolsó előtti.
Igen megérdemeltetek volna egy búcsú üzenetet.
Esetemben ebben már egyáltalán nem vagyok biztos, valószínűleg komoly oka van annak, hogy így jártam.
Az én esetemben biztos vagyok benne hogy bennem van a hiba mert akiről szó van nagyon rendben van emberileg.
Így nagyon mélyen magamba kell néznem, hogy idáig süllyedtem valamiért a szemében. Valami komoly hibát vagy hibák sorozatát követtem el.
Jaj ne okold már magadat. Mióta ismered? Honnan veszed, hogy olyan ember, aminek gondolod? Mennyi tapasztalatod van a nőkkel?
Ha benned lenne a hiba, nem gondolod, hogy tudnád?
Elhiszem, hogy nagyon tetszik és nehéz elengedni, de becsüljed többre magadat. Nem érdekled, nem érdekled. Amíg te ezen rágódsz, ő lehet már rég mással ismerkedik. Ne haragudj, hogy ilyeneket mondok, de velem sokszor volt ilyen. Pozitív tapasztalatom is sok volt és egyik ilyen pozitív esetben sem fordult elő, hogy eltűnt valaki egy hétre.
7,9 vagyok.
Teljesen igazat adok a 12-es válaszolónak.
Kedves kérdező!
Ti találkoztatok, vagy leveleztetek csak? Mennyi ideje beszélgettetek?
Találkoztunk már, és elég régóta ismerem.
Én megértem hogy leépített vagy hogy ha nem érdeklem, semmi nem történik ok nélkül.
Ez a tényen nem változtat hogy sokra becsülöm őt, mivel tudom hogy mik játszódhatnak le a fejében én még biztos adok neki esélyt ha meggondolja magát.
Akárki nem kap tőlem ekkora bizalmat, ha él vele él, ha nem az is az ő döntése lesz, és én elfogadom.
Ami engem illet tudom mik a céljaim miken tudok még változtatni, hogy jobb legyen minden, illetve hiszek benne, hogy elérem a céljaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!