Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek üzenetbe ne kérezzem meg, hogy járna e velem?
Figyelt kérdés
(Fiú vagyok)
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ne kérdezem meg, hogy üzenetbe (messen), hogy járna e velem? Várjak meddig kimegyünk de ott azaz mikor kint vagyunk van egy 3-dik személy ezért nem vagyunk kettesben ott nincs, hogy nagyon.. Suliban is szintén ez az .. Nem tudom mit csináljak..
2019. jan. 19. 23:48
1/5 anonim válasza:
Ne így.. Amikor a suliba vagy menj oda karakánul és hívd meg egy kávéra, vagy sütire valahova suli után vagy inkább valamikor amikor ráér. És ha megkérdi miért akkor megmondod hogy szimpatikus és szeretnél vele kicsit beszélhetni... :)
2/5 anonim válasza:
Persze a kérdést úgy is felteheted hogy neki lenne e kedve ehhez..
4/5 Clay Morrow válasza:
Én anno megkérdeztem élőben, és érdekes mi is hárman voltunk, mégsem riadtam vissza.
5/5 anonim válasza:
Ne tedd,komolytalan lesz így, biztos van akinél működik de abból nem lesz komoly kapcsolat az szinte biztos! Sok nő/lánynak fontos a személyes érintkezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!