Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet kérdezni egy férfitól, hogy nem e biszexuális, anélkül hogy elküldene a fenébe? Mármint én nő vagyok, csak gyanakszom.
Tőlem minden szívbaj nélkül megkérdezték nők, nem nagyon zavart.
"én férfias, hetero férfit keresek"
Egy meleg, vagy biszex pali nem feltétlenül kappanhangú, 50 kilós, és női ruhákban mászkál:
Kérdezd meg, hogy nagy gond lenne e , ha Józsi haverod is jönne veled a talira...persze nincs mitől tartania, mert Józsi meleg....bár pont pár hete szakított a pasijával, és kicsit szomorú....:)
Na, ha Józsiról is elkezd kérdezni, akkor már tudod is....:)
rossz video, bocs, rohadt youtube:
1. Kérdezd meg. Normális ember nem veszi magára.
2. A 3 éve nincs barátnője pedig semmit nem jelent. Az évek óta randin sem voltam, és a minden másnap mással fekszem le közötti skálán bárhol lehet.
3. A heteró =/= férfias. Hogy ki melyik nemhez vonzódik nem jelent semmit, ahogy a szexuális szokásai sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!