Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak akkor viselkednek így, ha le akarnak fektetni egy lányt?
Figyelt kérdés
A férfi sokszor néz a szemembe, szinte már a lelkemig hatol a nézése. Zavarba is jövök tőle néha.
Állandóan mosolyog rám.
Mindig a keresztnevemen szólít miután mond valamit, és a visszajáróval együtt mindig megszorítja a kezemet.
Ezek jelek arra, hogy szexelni akar velem?
2019. jan. 15. 12:33
11/13 anonim válasza:
Nem mindegy?A végeredmény ugyanaz.
Hány éves vagy, 14?
Legalàbbis én 20 évvel ezelőtt képzeltem bele mindenbe fölösleges dolgokat.
Ha tetszel neki, evidens, hogy akar szexet, ha akar szexet, logikus, hogy tetszel neki.
12/13 anonim válasza:
A nőknek olyan jó dolguk van! Mindenhol mosolyokat meg jeleket kapnak férfiaktól. Én még sose éreztem ilyet nőtől, még mosolyt se kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!