Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira hová menjünk?
Nekem jelenleg nincs pénzem semmi fizetős programra, majd csak a jövő hónapban lesz. Szóval valami olyan kellene ami úgymond ingyenes. Első randin sétáltunk. Már nem akar. Jó ötlet egy könyvtárban randizni?
27/N
Írd be a googleba, hogy ingyenes programok Budapesten (vagy ahol laktok), biztosan ki fog adni valami jót.
Esetleg beszéld meg vele, hogy hívjon meg ő téged és te hivod meg őt legközelebb.
Lehet, hogy én vagyok màr "öreg" (34N), de valahogy minden férfi ragaszkodott ahhoz, hogy ő hívjon el, hívjon meg.
Élettàrsammal màsodik randin egy hosszú hétvégére mentünk, nem engedett fizetni.
De később csellel én fizettem ki egy 3 napos kiruccanàst.
Tehàt akkor az az opció fel sem merült, hogy most ő fizet, amikor lesz fizetésed, te talàlsz ki valamit?
Eszembe nem jutna sétàlni ekkora szélben, pedig a bolt kb. 6-8 percre van, de màr úgy tűnik, én is belekényelmesedek a kocsiba.
Ilyen időben szabadtéri program nem lehet valami élvezetes.
Nyilvàn az, hogy mikor mennek lakàsra, két ember hozzààllàsàtól/tempójàtól függ, nem vagyunk egyformàk.
Első randink ebéd volt, màsodik egy hétvégi kiruccanàs, ottalvàssal.
Nyilvàn tudtam, nem kàrtyapartit tartunk este.
De ha nem aludtunk volna ott, sétàt tudom, hogy sem ő, sem én nem javasoltunk volna ilyen időben.
De viszont én onnantól rendszeresen itt, az ő hàzàban aludtam.
Ennek 4 éve.
Kérdező, szerintem annyira lehetne gàlàns a férfi, hogy mondjuk egy cukràszda, uram bocsà egy vacsora ne vàgja földhöz.
Aztàn következő alkalommal te fizetsz, ha ragaszkodtok ehhez mindketten.
Alap, ha ő talàl ki programot, ő mondja, hogy menjetek el x helyre, akkor ezt úgy érti, ő fizeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!