Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 év közötti férfiak! Ti randiznátok egy BBW nővel?
Figyelt kérdés
Esetleg kapcsolat is szóba jöhet?
Ha igen, nem lenne ciki a haverok előtt felvállalni?
2019. jan. 11. 20:32
11/19 anonim válasza:
Miért nem lehet azt írni, hogy kövér? Nem értem minek szépíteni... A kövérség nagyon egészségtelen dolog, nem jó elfedni szép fogalmakkal a problémát.
12/19 anonim válasza:
randiztam több ilyennel,le is feküdtem velük,tehát számomra lehet vonzó attól,hogy magas és van némi feleslege a fenekén combján,de párkapcsolatra nem tudnám elképzelni.
ennek a típusnak a hasra derékra hízó variánsa viszont kizárt.
13/19 anonim válasza:
Nekem azon múlik izgalmas e, meg konkrétan hogy néz ki.
14/19 anonim válasza:
Csak BBW nővel randizok, mert ők tetszenek, és természetesen kapcsolat is szóba jöhet. Nem ciki, eddig is felvállaltam.
17/19 anonim válasza:
Zsírdisznóval nem. Ugyanakkor tetszett már nagydarab lány nekem is. Magas volt és erős alkat, de nem ez a rezgőpuhaháj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!