Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, randiznátok olyan lánnyal, akiről ilyen képek vannak a neten?
Dehogy randiznék, ismerősök, szülők, haverok rákeresnének, és a puncija virítana ott? Ez milyen már.
Viszont ha lenne rá lehetőségem, akkor lefeküdnék vele, mert gyönyörű cicije meg teste van, fejre átlagos.
Viszont attól, mert ő "ilyen" lány azért még elmondanám tisztességesen a szándékaimat, és nem csapnám be, nem hitegetném, de van olyan érzésem, hogy benne szokott lenni ilyen kalandozásokban :D
Ez a napiszar sztár cigány Megyeri Tünde ex-k rva, aki most épp a tehéntőgyei fotóztatásából próbál megélni...
ha neked lenne gusztusod hozzá a prosti múlt után, a sok nyomorék, cigány, arab után, akkor egészségedre...
szoktam látni erőlködni a figyelemhiányával pesten hallottam-ban, de ott is csak kiröhögi, kigúnyolja mindenki
Fejre átlagos, sőt, kicsivel az alatti, antipatikus feje van nagyon
csöcsei túl nagyok, ezek már tényleg tőgyek, rendes modell nem is lehetne miatta, csak ilyen k_rvás fotózásai lehetnek maximum továbbra is, és az évek múlásával egyre ocsmányabb lesz, már most is lóg egy kicsit...
a segge kritikán aluli, instagramon egy normális kép nincs a seggéről, gondolom mindenki sejti, hogy nem a szemérmessége miatt :D ha vállalható segge lenne, minimum 50 kép lenne róla, mint a tehén tőgyeiről
"de szerintem ha kapcsolatot hazudva, igérgetve viszed ágyba, az se törné össze úgy a szívét :D valszeg megszokta, annyira nem is érdekli"
Jó nagy paraszt vagy.
Te meg egy gyökér aki egy k_rvát véd :D
Majd ha a pasid ilyenek szopják, akkor is justice warrioroskodják a k_rvák mellett a gyakorin
"rendes modell nem is lehetne miatta,"
Vagyis divatmodell. Egyébként valóban, ez a testalkat ott kizáró ok.
"csak ilyen k_rvás fotózásai lehetnek"
Igen, aki az ilyen típusú (férfimagazinokba, Playboyba, stb.) készülő fotózásokra specializálódott, úgy hívják (angol nyelvterületen) finoman kifejezve, hogy "glam modell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!