Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randin leszólnák a fizetésed, de elmennél újra ugyanazzal az emberrel megint?
A helyzet sajnos a következő: randiztam egy férfivel (fiúval?) és mikor szóba került a fizetés téma konkrétan kinevetett. 136.000-et keresek, nem szégyellem, de ez azért nekem nem empátiáról árulkodott.
Ti elmennétek még vele vagy hagynátok ?
Köszönöm a válaszokat, mind nagyon hasznos volt.
Az utolsónak üzenem, hogy elhívott még egyszer, de én visszakoztam, ezért is írtam le a kérdést, mert nem tudtam én reagálom-e túl.
Azokra reagálva, akik írták, hogy ismerkedésnél nem kellene ezekről beszélni, de miért ne? A munkánk, a fizetésünk , az erről alkotott véleményünk is a személyiségünk része, szerintem pont, hogy minél nyíltabban kell ezeket a témákat kezelni. Ha nálunk nem jött volna fel csak jóval több beleinvesztált energia után, akkor még rosszabbul esett volna.
Abban igazad lehet, hogy más a felfogása. Ettől függetlenül, anélkül hogy ismerné személyiségedet, nyíltan kiröhögni szerintem bunkóság.
És ezt úgy mondom, hogy szerintem is nevetséges összeg, de ez még nem biztos, hogy téged minősít, hanem inkább a munkáltatót. Azt se tudjuk, hogy első munkahely e, pályakezdőként, mert akkor eleve nehezebb jól fizető állást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!