Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a randin leszólnák a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a randin leszólnák a fizetésed, de elmennél újra ugyanazzal az emberrel megint?

Figyelt kérdés

A helyzet sajnos a következő: randiztam egy férfivel (fiúval?) és mikor szóba került a fizetés téma konkrétan kinevetett. 136.000-et keresek, nem szégyellem, de ez azért nekem nem empátiáról árulkodott.

Ti elmennétek még vele vagy hagynátok ?

2019. jan. 7. 14:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy lányról megérzem,hogy még a kapcsolatunk elején is a pénzem iránt érdeklődik, akkor vége a bulinak.
2019. jan. 7. 19:28
 22/25 anonim ***** válasza:
Ennyi válasz után azért engem érdekelne,hogy elhívott második randira ténylegesen,vagy ez egy elméleti kérdés volt?
2019. jan. 7. 20:05
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mind nagyon hasznos volt.

Az utolsónak üzenem, hogy elhívott még egyszer, de én visszakoztam, ezért is írtam le a kérdést, mert nem tudtam én reagálom-e túl.

Azokra reagálva, akik írták, hogy ismerkedésnél nem kellene ezekről beszélni, de miért ne? A munkánk, a fizetésünk , az erről alkotott véleményünk is a személyiségünk része, szerintem pont, hogy minél nyíltabban kell ezeket a témákat kezelni. Ha nálunk nem jött volna fel csak jóval több beleinvesztált energia után, akkor még rosszabbul esett volna.

2019. jan. 7. 22:05
 24/25 anonim ***** válasza:
Én nem mennék el vele még egyszer. Már csak azért sem, mert miért keres akkor, ha ennyire gáznak találja a fizum? Hogy legyen egy lyuk, amit néha megdug? Nem elég, hogy bunkó volt, még ki is használna?
2019. febr. 13. 13:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Abban igazad lehet, hogy más a felfogása. Ettől függetlenül, anélkül hogy ismerné személyiségedet, nyíltan kiröhögni szerintem bunkóság.

És ezt úgy mondom, hogy szerintem is nevetséges összeg, de ez még nem biztos, hogy téged minősít, hanem inkább a munkáltatót. Azt se tudjuk, hogy első munkahely e, pályakezdőként, mert akkor eleve nehezebb jól fizető állást találni.

2019. febr. 13. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!