Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a randin leszólnák a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a randin leszólnák a fizetésed, de elmennél újra ugyanazzal az emberrel megint?

Figyelt kérdés

A helyzet sajnos a következő: randiztam egy férfivel (fiúval?) és mikor szóba került a fizetés téma konkrétan kinevetett. 136.000-et keresek, nem szégyellem, de ez azért nekem nem empátiáról árulkodott.

Ti elmennétek még vele vagy hagynátok ?

2019. jan. 7. 14:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Tök mindegy,akkor is egy hátsófél arc.Foyamatos lenézés jönne ezek után,hogy kinevetett.
2019. jan. 7. 15:11
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy a pasi egy kukiii. Mit képzel magáról?! Remélem csak olyan nő áll le vele, aki nem dolgozik, lusta és jól lehúzza pénzzel fodrászra meg műkörömre.
2019. jan. 7. 15:15
 13/25 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan munkahelyem, ahol rengeteget dolgoztam minimálbér alatti bérért, és ez nem szimplán eladói munka volt, hanem a rohadt weboldalukat is kellett kezelgetni, ügyfelek intézése stb. Ma már idiótának érzem magam, hogy ott maradtam, de akkor annyira a béka feneke alatt volt az önbizalmam, hogy azt hittem ennyit érdemlek.

És sok ismerősöm dolgozik kevés pénzért.

Lekezelő volt az úriember, ez tény.

2019. jan. 7. 15:49
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Viccelsz? Dehogy mennék. Aki kinevet emiatt, az nem lehet egy intelligens személy.
2019. jan. 7. 15:56
 15/25 anonim ***** válasza:
72%
Tudod mi a poén? Úgy is elmész még vele találkozni, mert a nők ilyenek. A külsőségekre mentek, de aki tényleg törődik veletek, azt le sem szarjátok.
2019. jan. 7. 16:42
 16/25 anonim ***** válasza:
95%
A nyakam teszem rá én is, hogy elmegy vele megint randizni, ha jóképű az a férfi. Ha nem így lenne, nem tette volna fel ezt a kérdést, hanem kapásból offolja a gyereket.
2019. jan. 7. 17:42
 17/25 anonim ***** válasza:
74%

Randizós időszakban eleve mi köze egy embernek a másik fizetéséhez? Marhára semmi. :D Atyaég....

Egyébként nem mennék el vele újra,bár ha ilyet kérdezne valaki tőlem egy randevún,számon is kérném,hogy mégis miből gondolja,hogy köze van hozzá? (Természetesen én sem kérdeztem/kérdeznék ilyet soha,nem azért találkozom a másikkal,hogy ezt megtudjam:D)

22/l

2019. jan. 7. 17:59
 18/25 anonim ***** válasza:
16%

Most miért ne nevethetne ki ?

Nézzük a tényeket

Egy kőműves napi 18-20at keres ha nem vallalkozo mert akkor jóval többet.420-440e Ft havonta

Elvileg a fizikai munkás az ciki, lányok semmibe se veszik.

Namost ha egy 440 ezret kereső férfi a kukába való akkor a 136e ftodon miért ne lehetne nevetni ?

Ne legyetek már ilyenek... Még szép hogy nevetett hiszen még egy 7 általánost végzett segédmunkás nyomába se érhetsz .

Ettől függetlenül nem szép dolog őszintének lenni de ha már így alakult és őszintén kinevetett.....

2019. jan. 7. 18:25
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Ez nagyon gyerekes és éretlen dolog tőle. Komolyan hol vannak a normális emberek...De már nem is érdekel :D
2019. jan. 7. 18:30
 20/25 peca1000 ***** válasza:
73%

Ismerkedés alatt nem osztjuk meg mással, hogy mennyit keresünk.

A srác bunkó volt, helyedben elzavarnám.

Viszont az, hogy ki mit dolgozik, alap dolog beszélni róla.

2019. jan. 7. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!