Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok hol van olyan hely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hol van olyan hely budapesten, ahová egy nemrég Pestre költözött csaj (Én) el tudna menni úgy ismerkedni, hogy nem nyomulnak rá a pasik, Én tudnék választani? 25l

Figyelt kérdés
Csak lányok válaszát várom, nem ismerkedem az oldalon!
2019. jan. 6. 03:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen mentalitással nem is akarnék veled ismerkedni. Amúgy meg, már nem azért, de ha valaki még ha rád is nyomul, elutasítod. Úgy csinálsz, mint ha ilyen helyzetbe nem te választanál. Amúgy 25 évesen kiírni azt, hogy 25/L, elég gáz már. Nem kislány vagy már, hanem tudtommal nő. De ilyen fennhéjázó, beképzelt liba nálam nem lenne nyerő.
2019. jan. 6. 03:26
 2/13 anonim ***** válasza:
31%

Amúgy nem érdekel, hogy lenézel e vagy sem, mert átlagos férfiként írok. Amikor meglátok egy ilyen kiírást, ahol beképzelt, öntelt nő ír ki valami baromságot, kivágja a biztosítékot nálam. Csodálkozom azon, hogy a jobb pasikat, mert úgy is azt keresel, nem zavarja ez a fajta viselkedés. Bár ugye ahogy szokás mondani, minden pina a nőknél van, az övék a hatalom.

Hát nem tudom, attól még lerí a kérdésedből, hogy miféle ember lehetsz.

2019. jan. 6. 03:36
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Nincs ilyen. Kislány korom óta itt élek, mióta nem vagyok annyira otthonülős az egyetem miatt, egyszerűen ki sem tudok lépni az utcára úgy, hogy valaki ne próbálkozzon be. Lehet hápogni, de ki...ott unalmas és idegesítő tud lenni. Pont olyan, mint mikor az embert ezek a szaros termékmenedzserek meg szórólaposok zaklatják: úgy is valami szart akarnak csak rád sózni, annak kell csak ekkora marketing lol.

Majd megtanulod kezelni és megtanulsz szűrni. Esetleg tinderezz, ott legalább addig nem tudnak írni, amíg te úgy nem döntesz.

2019. jan. 6. 05:50
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Társastáncos bálok, oszt hölgyválasznál tudsz válogatni.
2019. jan. 6. 07:21
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

Én sem tudok ilyen helyről, viszont remek ötletet adtál!

Épp vállalkozás létrehozásán gondolkozunk egyik haverommal. Szerintem nagyon felkapott lenne egy ilyen hely, ahol először a nők és férfiak egy csíkkal elválasztott helyen lennének és nők választanának, h melyik férfivel akarnak táncolni, lenne egy közös tánctér, ahova csak azok mennek fel, akik kiválasztották egymást. Jó lenne a nőknek is, mert ha akarnak ,akkor nem választanak senkit, hanem megmaradnak a csajokkal, ha pedig valaki megtetszik nekik, azt kiválasztják és azzal elmennek táncolni. A férfiaknak szintén jó lenne, mert elkerülnék a fölösleges frusztrációt (amit amúgy a sok elutasítás okozna), aztán ha netán mégis tetszenek egy lánynak, az úgyis jelezné nekik és már mehetnének is vele a parkettre.

2019. jan. 6. 07:30
 6/13 anonim ***** válasza:
#5 ez nem egy újkeletű dolog, milongán sokszor ilyen van.
2019. jan. 6. 07:40
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

A kérdésed magában rejtette azt a tényt,hogy mennyire el vagy szállva magadtól.De én ùgy vettem észre,hogy ez a mentalitás sok pasinak bejön,úgyhogy szinte sehol,mert ilyen nagy arccal tök sokan fáradoznának a kegyeidért.

Az is kérdés ki vagy Te,mert azt egy mondatból nem látja senki,úgyhogy elég fura kérdés.

2019. jan. 6. 07:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Nő vagyok,az lemaradt(7)
2019. jan. 6. 07:54
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Az is kérdés ki vagy Te,mert azt egy mondatból nem látja senki,úgyhogy elég fura kérdés.

Érdekes, te egyből levágtad hogy nagyom fent hordja az orrát.

2019. jan. 6. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen,de az arcát nem látja senki,hogy megtudd ítélni ki sem tud lépni a házból mert az összes férfi már a kapuból kilépve letámadja,akkora kisugárzása van.
2019. jan. 6. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!