Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan pasival aki olyan magas mint ti?
Figyelt kérdés
Pont olyan magas lenne mint ti. Járnátok vele?2019. jan. 1. 21:27
11/20 Noblesse Oblige válasza:
igen.
szerelemben és háborúban...
12/20 anonim válasza:
Ha úgy alakulna igen. Életem szerelme 1 fejjel alacsonyabb volt nálam, pedig 159 centi vagyok...
13/20 anonim válasza:
Azért vicces, hogy 157 centis hobbitoknak is lassan 190 centi lesz az elvárás. XD
14/20 anonim válasza:
Ha minden másban nagyon tetszik, akkor igen. Egyébként nem.
15/20 anonim válasza:
#13: egy 157 centis lány nem “hobbit”, nőként az ilyen magasság ponthogy előny. Főleg úgy, hogy ehhez még vékony is vagyok, a férfiak többségének tetszenek a pici törékeny lányok. Másrészt 190 cm magas pasit nem akarnék, mert az már túl nagy magasságkülönbség nekem, írtam, hogy a felső határ kb 185. Harmadrészt pedig semmi közöd ahhoz, hogy mik az elvárásaim, ha 2 méter magas pasikkal akarnék lenni, akkor azokkal lennék. A legkisebb mértékben sem tartozik rád😀
16/20 anonim válasza:
A volt férjem 2 centivel volt magasabb nálam. Ezt észre sem lehetett venni, magas sarkúban meg simán lehagytam. Pedig csak 162 cm vagyok. Táncolni is jobb egy olyan partnerrel akivel hasonló a magasságotok és nem a mellkasát kell bámuld folyton. Nekem az ideális férfi magasság 170-180 között van, de nyilván a szerelem nem válogat.
17/20 anonim válasza:
Jártam már velem egymagas férfival, nem volt gond. Sőt, egy időben nagyon tetszett egy nálam 8-10 centivel alacsonyabb srác is, de ő elutasított, mert túl magasnak tartott magához képest és míg ez engem nem zavart, őt igen.
18/20 anonim válasza:
Sok ilyen part láthatsz, sőt olyat is, hogy a nő a magasabb.
19/20 anonim válasza:
Teljesen egyénfüggő. Van akinek tetszik, van akinek nem.
Én járnék, mert nem vagyok egy magasság miatti frusztrált hülye pic.a.
20/20 anonim válasza:
A szerelem nem válogat. Nem a magasságába szeretek bele.
Volt már 170 és 200 cm között mindenféle magasságú barátom, akivel mostanában randizgatok, 175 alatt van.
Én 167 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!