Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a biszex fiúkról? Összejönnétek egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 14:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%

Én összejönnék vele, mivel én is (monogám!!!) biszex vagyok.

Akik nem ítélik el őket, de nem jönnének velük össze, azoktól megkérdezhetem hogy miért? Egy biszexnél semmivel sem nagyobb az esélye annak, hogy megcsal. És ha már csalárd valaki, akkor nem mindegy hogy fiúval vagy lánnyal lép félre? Ugyanolyan szemétség mind a kettő esetben.

A biszexualitás nem egyenlő a nyitott kapcsolattal. Ha megállapodunk akár egy fiú, akár egy lány mellett, nem kacsintgatunk utána a másik nemű partner-jelölt felé.

Vegyük példának: ha nektek bejönnek a barna és szőke pasik IS, és összejöttök egy szőkével, akkor neki tartania kéne tőle hogy félreléptek egy barnával?

Vagy ha a pasitoknak az európai és ázsiai lányok is bejönnek akkor szakítotok vele nehogy megcsaljon egy ázsiaival?

2018. dec. 31. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

Egy biszex férfi, nem igazi férfi.

Én defektesnek tartom az ilyen embereket, persze tudom, hogy nem tehetnek róla.

Személy szerint nem keresem célzottan a társaságukat, de van ilyen ismerősöm. Ugyanúgy el tudok vele beszélgetni, mint bárki mással, meg bírom is a fejét, de egy defektessel se jönnék össze ettől függetlenül.

2018. dec. 31. 15:19
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Defektes miért? Csak mert szeret valakit? Ez a társadalom hibája hogy nem lehet bárkit szeretni

Nem tökmindegy kit szeretünk?

2019. jan. 1. 11:10
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Az szinte olyan, mint aki melletted akár a kutyáját vagy a kecskéjét is. Nincs egetrengető különbség.
2019. jan. 1. 14:05
 15/24 anonim ***** válasza:
7%

#13 (12-es vagyok)

Van egy rokonom is, aki leszbikus, mindkettejükben közös, hogy egy gyerekkori trauma okozta náluk a defektet. Ezt onnan tudom, hogy mind a ketten elmondták nekem. Szóval (nem csak emiatt) én nem tartom normális dolognak, hanem egy szerencsétlen dolognak.

De ami a legvisszataszítóbb számomra, amikor az ilyen emberek gyereket akarnak vállalni. Egy gyerek abból építkezik amit lát a szüleitől. Ha nincs meg egy normális apakép és anyakép egy gyerekben, az sérüléseket fog okozni nála. Elég csak a különféle komplexusokra gondolni a pszichológiából, amiknek egy jórésze a nem megfelelően betöltött szerepekből adódik a szülők részéről.

Meg kimennek felvonulni, undorító, ízléstelen göncökben és verik a mellüket, hogy ők bizony a saját nemükkel élvezkednek az ágyban. És ráadásul még büszkék is erre. Mintha az, hogy ők eltérnek a normálistól az olyan szintű dolog lenne, mint amikor egy tudós másképp kezd el gondolkodni egy adott problémáról mint az átlag, és valami hihetetlen nagy áttörést ér el a szakterületén belül.

Persze ez most általánosítás, hiszen tudom, hogy nem mindegyik defektes gondolkodik így. De egy jórészük igen.

Az amelyik nem akar gyereket vállalni, és nem reklámozza mindenhol, hogy ő bizony meleg, azzal nincsen semmi problémám. Mind2 ismerősöm ebbe a csoportba tartozik.

2019. jan. 1. 15:07
 16/24 anonim ***** válasza:
49%

14-es te fogyatékos vagy azért az állatszexelőket ne említsük egy lapon a biszexekkel

jóhogy nem már a pedofilokat is ide veszed meg a halottszexelőket

2019. jan. 2. 11:32
 17/24 anonim válasza:
0%
Öszintén nem ítélem el őket, mivel én ugy tartom hogy eröl ök tehetnek teljes egészében. Egyértelmű számomra hogy eröl le lehet szokni. Ezért ha a fiu hajlandó változtatni akkor lehetséges. De azért nem a leg kellemesebb érzés szerintem hogy az utcán elmész a pasiddal egy fiu mellett, és azon gondolkozol hogy vajon a farkát nézte-e
2019. jan. 2. 20:02
 18/24 anonim ***** válasza:
81%
Én kb elhánynám magam a tudattól, hogy előttem más férfi seggében járt.Szóval kizárt.
2019. jan. 3. 09:08
 19/24 anonim ***** válasza:
25%

le lehet szokni hát te full hülye vagy

és az nem zavar hogy előtted más pinájában is járt a farka?

2019. jan. 3. 11:14
 20/24 A kérdező kommentje:
Atért nem egy téma a punci meg a segg, nem egy az eredeti rendeltetésük..
2019. jan. 3. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!