Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vakrandira ti elmennétek?
Csak az illető korát tudnátok, és általános testi jellemzőket -jegyeket- , meg esetleg hogy mivel foglalkozik, és hol él (bár a vakrandi személyes találkozó, tehát sejthető , hogy nem Jugoszláviából szökött át a randi idejére, mondjuk a Mammut-ba)
Volt már ilyenetek? Társkeresőkön mióta vagytok fent?
Korotok, nemetek?
Nálam a szitu: Nem volt még, 1 hete, 30f
Csak akkor, ha a hangját hallottam már előtte és olyannak tűnik a beszélgetések alapján, aki megéri az energiabefektetést.
Nem volt még ilyen. Néha tinderezgetni szoktam, de azt nem nevezném társkeresőnek.
Én nem mennék el és tapasztalatból mondom.
Jelenleg életem legnagyobb hibájának tartom h elmentem egy ilyen randira. 2 hónap beszélgetés, kölcsönös szimpatizálás, majd a nagy csalódás. És nem a külsőségekről van szó, hanem hogy nem azt a jellemet hozta amit előtte. Szóval ezek a társkeresők arra jók, hogy mindenki teljesen más figurát hozzon ki magából, szerintem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!