Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mennyire lomboz le titeket, ha a csaj aki erdekel titeket, emlit férfiakat erintö potenciagond témákat?
Ez szerintem max akkor zavarna valakit, ha ilyen jellegű problémákkal küszködik az életében. Mivel ezek szerint, akikkel eddig volt, nem volt jó velük a szex, mert nem állt fel neki, stb. És gondolom elege van a nőnek ebből.
Bár ez szerintem meg bunkóság, és türelmetlen egyénre utal.
Nekem is vannak, de ettől függetlenül mindig tudtam szexelni.
Az lombozna le, ha érintett lennék...egyébként miért ne beszélhetnénk akár erről ?
32/f
Hmm volt 2 nő akit nem tudtam meg...Az utolsó,tudom hogy fúrcsa "fétis" de annyira csúnya volt a lábujja,hogy lelombozott. Rámvetette magát....vagy nem tom kényszeres volt.Másik hót retek a nyaka meztelenűl nem jött be...
Hmm hát volt nekem is gondom ,nem szeretem a témát.
Elsore azt mondanam, hogy mindenki a sajat farkaval torodjon, hol erdekel masok potencia problemaja?
DE!
Ez tipikusan nem randitema. En sem a huvelygombakat hozom fel. Amugy nem is a konkret tema zavarna, hanem az, hogy a no ezzel olyan szintet ut meg, ami nalam nem eredmenyezne kov randit. Nem egymast keressuk.
42F
Miért kellett lepontozni? Az impotencia gondok nem feltétlenül jelentik azt, hogy valaki nem tud szexuális életet élni. Csak nehezebben áll fel valakinek.
Nálam is ez a helyzet volt. Meg igazából nem tudtam csajozni soha és már hosszú évek óta éreztem azt, hogy nekem a farkam csak pisilésre szolgáló eszköz.
És szerintem emiatt is alakultak ki impotencia gondok.
De ettől függetlenül ha punciba jutok, már állok, ha csak nem lötyögök a csajba, mert olyan tág.
Szóval miért kellett lepontozni? Van különbség impotens között és impotencia gondokkal küzdő között.
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!