Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap lesz egy randin, és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz egy randin, és a srác kocsival fog értem jönni. De félek, hogy nem tetszene neki a házunk kívülről és esetleg emiatt másképp nézne rám. Felesleges aggódnom?

Figyelt kérdés

2018. dec. 15. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

1. A szüleid nem tanítottak meg, hogy nem ülünk be idegenek autójába?

2. Ha gond a pasinak, hogy nem szép a házad, inkább derüljön ki az elején.

2018. dec. 16. 07:08
 12/14 anonim ***** válasza:

+1

2018. dec. 16. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már kb. egy hete feltetted (de mindegy is).

Én sejtem, mit érezhetsz, nálunk az volt, hogy anyámék megvettek egy lepukkant családi házat, aztán arra ráment minden pénz (még anno), és kb. 10 évig hozzá sem tudtak nyúlni, újítgatni, javítgatni. Hányadékul nézett ki, hiába volt belül szép a berendezés, szépek a függönyök, tiszták az ablakok és a ház is belülről, de kívülről én is szégyelltem, fiatal lány koromban.

Engem aki haza akart vinni, megkértem, hogy tegyen ki (vagy vegyen fel) a városközpontban. Soha nem volt ebből gond.

(A férjem volt egyébként az első, aki azt mondta, hogy milyen butuska voltam, hogy szégyelltem, nincs ezen szégyellnivaló. Így alakult a szüleimnek pénzügyileg, és ez van.)

2018. dec. 16. 11:15
 14/14 anonim válasza:
Átérzem a problémád! 🙂 Sajnos enis sokszor éreztem ezt így.. És volt 2 emberke az életemben akik szóvá is tették a házunkat.. Nem hibáztatom érte a szüleim, örülök hogy van fedél a fejem felett! Vegyen fel valahol máshol randi előtt, és tegyen ki valahol máshol randi után 😁 majd ha komolyabbra fordul megengedheted neki hogy házig vigyen, addigra úgyis ki ismered annyira hogy észrevedd mennyire add a külsöségekre!
2018. dec. 16. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!