Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy egy nő visszautasít egy randira hívást, mert nemrég szakított és még nem heverte ki, de később eljön?
Figyelt kérdés
2018. dec. 12. 14:49
11/17 anonim válasza:
Létezhet, de nagyon nem jellemző. A nők sokkal inkább egy másik férfi alatt, fekve heverik ki a szakítást, méghozzá azonnal. Ha bejössz egy nőnek, mindig alkalmas az időpont.
12/17 anonim válasza:
igazából nem tökmindegy, miért nem akar veled találkozni?
nem akarja és kész, vedd tudomásul, ha szeretne valamit, majd keres.
13/17 anonim válasza:
Mindegy, miért utasított el kétszer is, ha el vagy utasítva. Én a helyedben nem pazarolnám rá az időmet.
14/17 anonim válasza:
ne legyenek illúzióid, nem akar veled találkozni ennyi, de most mennem kell mert kaptam egy privátot.
15/17 A kérdező kommentje:
Azért az nem egészen mindegy, hogy azért nem akar-e, mert most egyáltalán nem ismerkedik senkivel, vagy azért, mert nem tetszem neki. Ez óriási különbség.
2018. dec. 12. 20:04
16/17 anonim válasza:
Igen, énszerintem abszolút létezhet.
17/17 anonim válasza:
az a lényeg, hogy veled nem akar semmit, csak kíméletes akar lenni.
hátha értesz a szép szóból.
de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!