Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdagoknak könnyebb csajozniuk?
Én elég jól állok anyagilag. Nagyon sok ribancot fel lehet így szedni könnyen. De ezt én már kinőttem. A normálisabb lányoknál (akikből elég kevés van) meg ugyanannyi az esélyem, mint neked vagy akárkinek.
24F
válaszom tömören:
NO MONEY
NO HONEY
Egyértelmű hogy igen.
Szerintem az az érdekesebb oldala a dolognak hogy a csórók-mert mint mondják Mo.a" 3millió koldus hazája" hogy boldogulnak? A rengeteg csaj mind lefekszik a gazdagoknak és amelyiknek nem jön össze a parti a biológiai óra ketyegéséig azok feladják és beérik a pénztelenebbekkel és onnantól mint kvázi maradék tudnak szemezgetni belőlük a plebs nyomorgó tagjai?
Lehet, de nem biztos, hogy jó ötlet.
Én a jelenlegi élettársamat nem hoztam haza annak idején több, mint másfél hónapig. Azt mondtam neki, hogy szégyellem a lakásomat. Egy lyukas farmerban ismert meg. A randikra soha nem autóval, hanem egy robogóval mentem.
Mikor már nagyon jóban voltunk hazahoztam. Kicsit csodálkozott, hogy mit szégyellek egy több, mint 14 szobás villán. Szerintem magától is rájött, hogy miért nem árultam el. Sokkal jobban érzem magam, hogy ez a bombázó miattam van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!