Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A ferfiak zome miert fekudne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak zome miert fekudne le kb barkivel?

Figyelt kérdés

Millioszor hallottam ismerosi koromben, egyetememen, itt is olvastam, hogy xy mondja, hogy neki z nem jon be, IQ-ja nulla, de azert megd**na.

Noknel sokkal kevesbe fordul ez elo, hogy minden mindegy alapon osszefekszenek barkivel, megha nem is tetszik nekik vagy taszitja oket a srac a szemelyisegevel. Azzal sem kell jonni, hogy a noknek tobb szex jut, mert eppen a valogatas miatt lehet neki se jut kb semmi (vannak noi ismeroseim, akik nem szexeltek evek ota, mert egyszeruen egy epkezlab ferfival sem talalkoztak).

Miert van az, hogy a ferfiak igenytelenebbek, amikor arrol van szo, hogy szexualis partnert valasszanak? Miert van az, hogy egyes nok tobb100 ferfival lefekudhettek volna, megis egykezukon meg tudjak szamolni, kikkel fekudtek le?

2018. dec. 8. 16:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Naluk sokkal lentebb van a léc, a fogatlan hájas takaritot is elvinnék egy körre. Mert hamar megunnak egy nőt
2018. dec. 8. 16:58
 2/17 anonim ***** válasza:
13%
Ebben rejlik a nemek közti különbség. A férfiaknak kielégülést okoz maga az üres aktus, a nőknek meg érzelem, szerelem nélkül nem megy.
2018. dec. 8. 17:03
 3/17 Pumukli alfahím ***** válasza:
15%
Azért a nőket sem kell félteni.Buliban egy kis piával megspékelve,bárki átmehet rajtuk.
2018. dec. 8. 17:04
 4/17 anonim ***** válasza:
20%
Ezek csak belső poénok. Mi a csajokkal is szoktunk ilyenekkel baromkodni. Dehogy dugnának meg bárkit. Nyilván a haverok előtt lehet ilyenekkel poénkodni, de a valóság nem ez. Ugyan úgy vannak férfiaknál is elvárások. És a férfiak többsége is inkább hanyagolja a szexet, mint hogy bárkivel lefeküdjön. Nincs olyan férfi ismerősöm, akinek bárki jó lenne.
2018. dec. 8. 17:06
 5/17 A kérdező kommentje:

2-es

itt nem erzelmekrol van szo csak, hanem igenytelensegrol. semmi koze a nemednek ahhoz, hogy igenytelen ember vagy vagy sem. ha kepes vagy szamodra csinos lanyokkal lefekudni erzelmek nelkul, egeszsegedre. itt arrol van szo, hogy a ferfiak hiaba nem talalnak valakit vonzonak, ugyis megd***gnak.

2018. dec. 8. 17:07
 6/17 anonim ***** válasza:
57%

Csak dagadt ne legyen.... meg legyen 170 alatt.... meg homokóra.... meg legyen bögyös.... meg ne sminkeljen túl....az sem árt, ha nem hisztis....

32/f

2018. dec. 8. 17:07
 7/17 A kérdező kommentje:

4-es

hat ok nem csak poenkodnak. van ismerosom (HELYES, es elvileg intelligens) ferfi, aki tobb100 non tulvan. konkretan ismerek is egy parat, kover, igenytelen, lenotthaju csunya arcu lanyok. :)

2018. dec. 8. 17:08
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, hogy milyen a férfiak zöme, de én több olyan férfit is ismerek aki nem olyan és én sem vagyok olyan. Bár ennek talán az is lehet az oka, hogy ostoba embereket nem tartok a környezetemben.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy van aki félre tudja tenni és van aki nem tudja félretenni szexuális értelemben az ember személyiségét. Én meglátásom szerint az elég nagy igénytelenségre vall, ha valaki képes úgy lefeküdni valakivel, hogy nem szimpatikus neki vagy egyenesen visszatetsző a személyisége..

A kérdésed többi része hablatyolás.. Vannak ilyen emberek és vannak olyanok is akik egyáltalán nem ilyenek.. felesleges szócséplés, ha te magad nem vagy ilyen akkor kerüld el az ilyeneket. Ez ilyen egyszerű, de egyébként egyáltalán nem kell azzal foglalkozni, hogy ki kivel fekszik le, vagy kivel sem és mit gondol a másikról. Mindenkinek a saját magánügye, hogy mit hova tesz be és mit hova enged betenni vagy éppen kit.

2018. dec. 8. 17:14
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

A nők jó részénél, a szexhez érzelem is kell.

A férfiak nagy részénél a szexhez elég a látvány.

Nekem, ismerősöknek, a 16-50 év közötti nők 20-30 százaléka szexre megfelelne. Nem összekeverendő, kapcsolatra nem.

2018. dec. 8. 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

És ez a helyes ismerősöd a "férfiak zöme" ha jól értem. De ha egy hapsi több száz nőt, akkor nem azoknak van igaza, akik azt visítják itt, hogy "egy hapsi a nők zömét"? :D

32/f

2018. dec. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!