Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyi a ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi a ideális kor külömbség egy fiú és egy lány közzöt és mennyi lenne a max?

Figyelt kérdés

2018. dec. 7. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha rákeresel akkor rengeteg ilyen kérdés van és hozzá sok válasz.Feltételezem okkal kérdezed ezt nem csak úgy unatkoztál és hopp feltettél egy kérdést. Nincs konkrét kor ha ez érdekel. Elég csak megnézni a sztárokat. 1-40évnyi korkülönbséget is találhatsz.Ha nem többet. Az már máskérdés,hogy mi köze van a szerelemhez,pénzhez stb.
2018. dec. 7. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

tízes a lány javára, az én olvasatomban

25F

2018. dec. 7. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Nekem 0-2 év.

Statisztikák alapján minél kisebb a korkülönbség, annál alacsonyabb a válások száma. [link]

2018. dec. 7. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

milyen korosztálynál?

Tiniknél max 3-5 év, huszon-harmincon éves korban a 10-es is belefér

2018. dec. 7. 20:21
 5/11 anonim válasza:
0%
Nálam -2 illetve +10 év között. De legszívesebben tőlem 3-5 évvel idősebb srácokkal szeretek randizni. 22/L
2018. dec. 7. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Nalam nem fer bele a nagy korkülönbség. Maximum 1,2 évvel lehet nalam idosebb vagy fiatalabb. Pörgős bulizos part szeretnek magamank

Egy 10 évvel idosebb férfi már nem erre vágyik

N24

2018. dec. 7. 20:42
 7/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
A férfi javára 4-5 év. Ez nálam fix.
2018. dec. 7. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes...mindenki szinte le lett pontozva 🤔😂
2018. dec. 7. 23:43
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Jaj istenem mindenki le van pontozva, itt még a 25 éves jó kislányok is max 1 évvel idősebbekkel járnak, aztán azt látod, hogy a munkahelyükön el sem tudják dönteni, hogy most épp melyik 40-es főnit szopkodják meg :D
2018. dec. 7. 23:46
 10/11 anonim ***** válasza:

De vicces vagy utolsó. Azert akarok velem egyidős férfival lenni vagy max 1-2 évvel fiatalabbal mert meg bulizni akarok élvezni az életet ,velem egyidős ferfiak meg akarnak menni

Egy 40 éves férfival nem tudok pl Goa buliba menni . Nekem fontos ez. Mert imadom az egészet. Nekem meg nem kell nyugdijas párkapcsolat amit egy 40 éves férfi tudna nekem nyújtani

2018. dec. 8. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!