Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a ideális kor külömbség egy fiú és egy lány közzöt és mennyi lenne a max?
tízes a lány javára, az én olvasatomban
25F
Nekem 0-2 év.
Statisztikák alapján minél kisebb a korkülönbség, annál alacsonyabb a válások száma. [link]
milyen korosztálynál?
Tiniknél max 3-5 év, huszon-harmincon éves korban a 10-es is belefér
Nalam nem fer bele a nagy korkülönbség. Maximum 1,2 évvel lehet nalam idosebb vagy fiatalabb. Pörgős bulizos part szeretnek magamank
Egy 10 évvel idosebb férfi már nem erre vágyik
N24
De vicces vagy utolsó. Azert akarok velem egyidős férfival lenni vagy max 1-2 évvel fiatalabbal mert meg bulizni akarok élvezni az életet ,velem egyidős ferfiak meg akarnak menni
Egy 40 éves férfival nem tudok pl Goa buliba menni . Nekem fontos ez. Mert imadom az egészet. Nekem meg nem kell nyugdijas párkapcsolat amit egy 40 éves férfi tudna nekem nyújtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!