Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha néztek egy lányt, és ha ő rátok néz, ti elnéztek, az mért van?
Mert tetszik vagy mert nézed hogy milyen csúnya??
Ezt csinálja velem valaki, valamikor "összeakad" a tekintetünk, ugyanis nagyon tetszik, de nem mosolyog rám sose.
Velem is pont ez van.
A buszon nézek egy csajt aki tetszik de amikor ő is rám néz valamiért mindig elkapom a fejemet. Lehet hogy azért mert nem akarok zavarba jönni .
Hozzászólok én is :D
17L vagyok, és ha nagyon megnézek egy fiút akkor:
1 vagy nagyon bejön
2 nagyon nem jön be
A kettőt könnyen meg lehet különböztetni :P
Az első esetben még biztos h megfogom bámulni, a második esetbe többet rá sem nézek. :)
jó de már 3 éve tetszik és folyton rám néz meg én is rá, tehát nem csak egyszer nézett meg.
lehet hogy hülye, mert azt várja hogy kérdezzek tőle valamit??
Nem tudom én buszon szoktam bambulni...pl múltkor eg ysráccal nézegettük egymást én már anyira hülyén éreztem magam hogy elkezdtem nevetni ...következző megállóba röhögve leszált a srác...erről enyit szerintem az a legtutibb(nekem bejött) ha "véletlenül" néha neki ütközöl..
és a 3 alkalom után már simán szóba tudsz vele egyeledni ..:) de ne legyen túl feltűnő....(mármint az összeütközés oka) kajak hatásos:D
sok sikert
13/L
jaj csajszi:)
próbáld meg:) egy fiú csak örül annak ha a lány kezdeményez. ha van valami közös órátok, vagy valami amikor egy helyen vagytok, ülj közel hozzá és onnantól már csak annyit kell mondani, h "szia" :) és nyugodtan mond el amit szeretnél. "azt vettem észre, hogy sokszor nézzük egymást és az én részemről ez azért van mert tetszel nekem." vagy valami hasonló szöveg jó lesz :D
a srácról kapsásból látni fogod mi van:) ha vigyorog majd mint a tejbetök akkor nyert ügyed van. :)
a lényeg, h légy bátor, merj odamenni. ez az odamenős dolog csak a fiúknál cinkes :)
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!