Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha néztek egy lányt, és ha ő rátok néz, ti elnéztek, az mért van?
Mert tetszik vagy mert nézed hogy milyen csúnya??
Ezt csinálja velem valaki, valamikor "összeakad" a tekintetünk, ugyanis nagyon tetszik, de nem mosolyog rám sose.
Én csak akkor kapom el a fejem ha csúnya, vagy ha nagyon jó nő és csak bámulom.
Ha a lányka bejövős akkor nem, csak mosolygok rá és várom a "választá".
hát nagyon rondának kell lennie vkinek h azért nézze őket egy pasi :D
bár énis megszoktam ijedni hha vki néz, h bizt azért mert ronda vagyok :)
21L
Szia! Azért mert nem szeretnénk ha a lány odajönne és azt mondaná hogy:"Te meg mi a ...ért nézel?!" Na jó nem ennyire durván de valami ilyesmi van benne, legalábbis nálam :)
Én csak akkor nézem ha tetszik, ha nem tetszik nem nézegetem, ilyen egyszerű :) Hát mosolyogni meg tuti nem mernék, csak akkor ha biztosan tudom hogy tetszem neki, ellenkező esetben kínos lenne mert ha nem tetszem neki lehet hülyének nézne.
Akkor visszakérdezek ha nem gond :) A lányok is csak akkor néznek meg egy fiút/szemeznek vele ha tetszik? Csak mert én úgyanígy vagyok egy lánnyal és nem tudom miért nézett meg nagyon múltkor. Lehet hogy csak azért mert olyan rondát még nem látott :D
Hát én úgy vagyok vele, hogyha elmegy mellettem egy csöves az utcán, azt azért nézem, mert rohadt ronda és ápolatlán szegényke..
De van, akire azért nézek rá, mert már fél órája bámul
És az az egy b izonyos ember aki tetszik ... hát azt órákig tudnám nézni :D
Remélem h segítettem :D
és megkérdezzem h bejövök e neki vagy h akar e tőlem valamit vagy valami???
egész nap csak rá tudok gondolni, mindenről ő jut eszembe, róla álmodom, ha becsukom a szememet, őt látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!