Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti elvárjátok a folyamato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti elvárjátok a folyamatos érdeklődést?

Figyelt kérdés

Megismertem egy csajt, és úgy érzem hogy túlságosan egyoldalú az érdeklődés. Napok óta "folyamatosan" beszélünk. Ám ezt úgy kell érteni, hogy néhány óránként 1-2 üzenetváltás. Rajta nem érzem az érdeklődés irántam. Van h bővebben, van h egész röviden. Direkt próbáltam, hogy mi van ha írok neki, denem kérdezek semmit. Írt akkor is, valamelyest fentartotta a beszélgetést, de mégis fura az egész. Élőben sokkal érdeklődőbbnek tűnik. Bár még igazából egyszer találkoztunk. (Sportolás közben) Randi még nem volt.

Mi a véleményetek?

2018. dec. 3. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

1. nem érdekled

2. van, aki neten nem szeret beszélgetni, csak élőben

Én elvárom persze, de ez kölcsönös is, ha az adott pasi felkeltette az érdeklődésemet.

2018. dec. 3. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
legyezgetteti veled a hiúságát, amúgy nem érdekled különösebben. valószínű még egy tucat pasi is irogat neki.
2018. dec. 3. 13:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Fallabdázni szoktam járni haverommal és ez a lány is ott volt barátnőjével. Már szinte az elején feltűnt, hogy sokszor pillanott rám ez a lány. Látszott hogy nem túl gyakorlott még, így nem tudtam h azért néz, hogy pontosan hogyan kell játszani, vagy mert tetszem. Aztán pont jól alakult, egyszerre pihentünk és elkezdtünk négyen beszélgetni. Ott jó volt minden. Barátomnak van barátnője régen. A lány barátnője is rég van párja. Kicsit ment is a célozgatás részükről, hogy "nahát két szingli..." Olyan volt mintha bejönnék neki (nekem is tetszett, és szimpatikus is volt) Mielőtt mentek megkérdeztem a teljes nevét és megkérdeztem, hogy bejelölhetem-e facen? Igent mondott. Úgy tűnt örült is neki. Miután hazaértem be is jelöltem és írtam is, de azóta nem olyan mint vártam volna...
2018. dec. 3. 13:20
 4/7 A kérdező kommentje:
*valamiért néha eltünnek szavak, nem tudom miért, de nagyjából így is érhető remélem
2018. dec. 3. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

A helyedben még egy dolgot megpróbálnék, találkozót kérni. Szerintem eleve ezzel kellett volna kezdeni, hiszen eleve élőben ismerkedtetek meg. Igyatok egy kávét, és dumáljatok, majd kiderül, menniyre van meg az összhang.

Ha a találkozóra csak annyit, ír, hogy "most nincs időm", meg "majd", mindenféle alternatíva nélkül, akkor viszont el kell engedni. Nincs ezzel semmi gond, egyszerűen nem keltetted fel eléggé az érdeklődését, viszont akkor meg te ne pazarold tovább az idődet :)

2018. dec. 3. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem sokszor rosszul kérdeztek ismerkedéskor neten. Inkább a természetével, hobbijaival, ízlésével (ruha, étel, stb) kapcsolatosan érdeklődj és bókolj neki egy-egy kicsit.
2018. dec. 3. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor egészséges, ha kölcsönös az érdeklődés.

Egyoldalú kommunikációt nem érdemes erőltetni.

2018. dec. 3. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!