Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti elvárjátok a folyamatos érdeklődést?
Megismertem egy csajt, és úgy érzem hogy túlságosan egyoldalú az érdeklődés. Napok óta "folyamatosan" beszélünk. Ám ezt úgy kell érteni, hogy néhány óránként 1-2 üzenetváltás. Rajta nem érzem az érdeklődés irántam. Van h bővebben, van h egész röviden. Direkt próbáltam, hogy mi van ha írok neki, denem kérdezek semmit. Írt akkor is, valamelyest fentartotta a beszélgetést, de mégis fura az egész. Élőben sokkal érdeklődőbbnek tűnik. Bár még igazából egyszer találkoztunk. (Sportolás közben) Randi még nem volt.
Mi a véleményetek?
1. nem érdekled
2. van, aki neten nem szeret beszélgetni, csak élőben
Én elvárom persze, de ez kölcsönös is, ha az adott pasi felkeltette az érdeklődésemet.
A helyedben még egy dolgot megpróbálnék, találkozót kérni. Szerintem eleve ezzel kellett volna kezdeni, hiszen eleve élőben ismerkedtetek meg. Igyatok egy kávét, és dumáljatok, majd kiderül, menniyre van meg az összhang.
Ha a találkozóra csak annyit, ír, hogy "most nincs időm", meg "majd", mindenféle alternatíva nélkül, akkor viszont el kell engedni. Nincs ezzel semmi gond, egyszerűen nem keltetted fel eléggé az érdeklődését, viszont akkor meg te ne pazarold tovább az idődet :)
Akkor egészséges, ha kölcsönös az érdeklődés.
Egyoldalú kommunikációt nem érdemes erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!