Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéne esélyt adnom ennek a pacáknak?
"Nem kell. Nem értem az olyan agykárosodott férfiakat,akik nem értenek a nem-ből."
Nem értem az olyan agy-károsult nőket, akik játszmázásként folyton elvárják, hogy a nem ellenére is nyomuljanak náluk (ez egyfajta teszt nekik), így aztán sok férfi megszokja, hogy ez a megoldás.
Ne magyarazkodj, semmit ne tegyel mar.
Ez a pasi a viselkedesevel mar rament arra az utra ami egyszerre manipulativ es szanalmas.
"Nem értem az olyan agy-károsult nőket, akik játszmázásként folyton elvárják, hogy a nem ellenére is nyomuljanak náluk"
Ez a jelenség nem létezik, max egy pasi találhatta ki, aki nem bírta elviselni a visszautasítást. A nem az nemet jelent, fogjátok már fel.
Utolso: egy lány barátom nemet mondott egy srácnak aki nyomult rá, miuta a srac leallt a csaj azt mondta hogy "na úgy tűnik ennyit értem neki, nem is harcol értem." szóval erről ennyit.
Kérdezo, semmi értelme nincs annak amit a srac mond, csak téged akar hibáztatni amiért ő egy rakás szerencsétlenség, hogy miért nem fogadod el őt.
"na úgy tűnik ennyit értem neki, nem is harcol értem."
Igen, a kis egóját bántja, de attól még soha nem jönne össze vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!