Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik kondizni jártok miért teszitek?
-egészség miatt
-jól nézzetek ki
-vagy h sok csinos nővel szex?
Én régebben már megcsináltam ezzel a közvéleménykutatást. 90% csak a kor elvárása miatt, azt hiszik enélkül nem lehet nőjük. Az egészségre hivatkozni elég balgaság. Maximum akkor, ha kizárja az ember a "táplálékkiegészítőket". Az összes monsanto-féle gmo kukorica alapra épít, aztán még ott van a többi anyag is benne. A nagy súlyokkal való edzés hosszútávon szétcseszi az izületeket. Nem az újjamból szopom, az ország mondhatni leghíresebb sportorvosa publikálta. Az 50-es ismerőseim között drasztikusan magas a vese elégtelenség, sőt a veserák is. Ez tény, mind szedte a "biztonságos" fehérjét. Hagyjuk, úgy is mindjárt megcáfolnak. Nekem mindegy, nekem az egészség nem a profitorientált cégek sz*rjainak zabálását jelenti.
Konditerem= kötelező divat.
11-es ez balgaság,gondolom nem ittak napi 20liter/kg vizet és nyilván a vesét terheli így,én napi 5 liter vizet iszok meg mert rengeteg a fehérje bevitelem semmi baja a vesémnek.
Kiegészítő azért kell mert konkrétan nem tudnék 2kiló húst meg 30 tojást megenni egy nap széthánynám magam.
Hogy miért csinálom:
1. Egészség,állóképesség:
Ezt nem kell elmagyaráznom mi speciális pörgős edzést végzünk tehát 50 perc de ott vannak szuperszettek triszettek is.
Növeli az állóképességet plusz szex közben bírod a strapát is nagyon.
2. Férfiasságot növel
Add egy tartást,egy férfias kiállást ez az ami nagyon hiányzik a mai palikból
3. Külsőségek
Igen számomra ez is nagyon fontos,mivel szeretek jól kinézni plusz a párom is ugyanilyen hozni kell a szintet is,2. legjobb érzés amikor más férfiakra rá se néz mert tőlem megkap mindent plusz egyből nedves lesz amikor leöltözök.
Aki azt mondja nem számít a külső az hazudik,hogyne számítana.
Ebből jön,hogy csinos barátnőm van,igazi belevaló fitneszes gyönyörűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!