Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, akik kondizni jártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik kondizni jártok miért teszitek?

Figyelt kérdés

-egészség miatt

-jól nézzetek ki

-vagy h sok csinos nővel szex?

2018. dec. 1. 19:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én régebben már megcsináltam ezzel a közvéleménykutatást. 90% csak a kor elvárása miatt, azt hiszik enélkül nem lehet nőjük. Az egészségre hivatkozni elég balgaság. Maximum akkor, ha kizárja az ember a "táplálékkiegészítőket". Az összes monsanto-féle gmo kukorica alapra épít, aztán még ott van a többi anyag is benne. A nagy súlyokkal való edzés hosszútávon szétcseszi az izületeket. Nem az újjamból szopom, az ország mondhatni leghíresebb sportorvosa publikálta. Az 50-es ismerőseim között drasztikusan magas a vese elégtelenség, sőt a veserák is. Ez tény, mind szedte a "biztonságos" fehérjét. Hagyjuk, úgy is mindjárt megcáfolnak. Nekem mindegy, nekem az egészség nem a profitorientált cégek sz*rjainak zabálását jelenti.

Konditerem= kötelező divat.

2018. dec. 1. 23:06
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Fel lehet rossz dolgokra is használni a testépítést, és a frusztrált fa.zfejek, hajlamosak ez alapján ítélkezni.
2018. dec. 2. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es ez balgaság,gondolom nem ittak napi 20liter/kg vizet és nyilván a vesét terheli így,én napi 5 liter vizet iszok meg mert rengeteg a fehérje bevitelem semmi baja a vesémnek.

Kiegészítő azért kell mert konkrétan nem tudnék 2kiló húst meg 30 tojást megenni egy nap széthánynám magam.

Hogy miért csinálom:

1. Egészség,állóképesség:

Ezt nem kell elmagyaráznom mi speciális pörgős edzést végzünk tehát 50 perc de ott vannak szuperszettek triszettek is.

Növeli az állóképességet plusz szex közben bírod a strapát is nagyon.

2. Férfiasságot növel

Add egy tartást,egy férfias kiállást ez az ami nagyon hiányzik a mai palikból

3. Külsőségek

Igen számomra ez is nagyon fontos,mivel szeretek jól kinézni plusz a párom is ugyanilyen hozni kell a szintet is,2. legjobb érzés amikor más férfiakra rá se néz mert tőlem megkap mindent plusz egyből nedves lesz amikor leöltözök.

Aki azt mondja nem számít a külső az hazudik,hogyne számítana.

Ebből jön,hogy csinos barátnőm van,igazi belevaló fitneszes gyönyörűség.

2018. dec. 7. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!