Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik kondizni jártok miért teszitek?
-egészség miatt
-jól nézzetek ki
-vagy h sok csinos nővel szex?
Én évek óta tervezem de nem tudom magam rávenni
34F
Minden életkorban másért.Fiatalként,hogy én legyek az Adonisz.Aztán amikor ez megvan,akkor azért,mert már a mindennapok része lett az edzés és mert alapvető igényszintté,a személyiségem részévé vált a testem a megjelenésem.Aztán 40 fölött meg azért,mert ha kihagyok egy hónapot,akkor elkezd itt fájni meg ott fájni,ezért kénytelen vagyok rendszeresen edzeni,hogy megmaradjon a funkcionális működés.
Nah?
Egeszseg miatt:
Egeszseg az eletunk alapja, ha ez megvan, utana johet minden mas.
Jellemfejlesztes miatt:
Bolcsebb emberre tesz, amit kamatoztathatsz mas teruleteken is az eletben. Pl, megtanit arra az alapveto hozzaallara, ami hianyzik a mai vilagban nagyon sok emberbol, hogy nem jar ingyen a siker, elszant akarattal, fegyelemmel es alazattal kell kuzdened, hogy kierdemeld az elettol.
Kulso miatt:
Sokan tevuton jarnak ezzel kapcsolatban. Az valoban szanalmas, mikor valaki csak a kulsovel van elfoglalva, de ez nem azt jelenti, hogy nem fontos, es nem kell vele foglalkozni. Szamit a kulso az eletben, es nem csak nok teren.
Szorakozas:
Szorakoztat az edzes es az egesz ut, ami a sikerhez vezet ezzel kapcsolatban, es mikor raerzel erre, hogy nem csak a celt elvezed, hanem az oda vezeto utat is, generalja magat a siker, es harmoniaba kerulsz.
Szamomra ezt jelenti a testepites. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!