Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, hogyan tudnám neki elmondani hogy enm sok az a korkülönbség?
13 éves lány vagyok
tetszik egy fiú aki 2,5 évvel idősebb nálam.
Nem bnagyon tartjuk a kapcsolatot, hát köszönünk egymásnak ha meglátjuk egymást, de annyira beszélgetni nemszoktunk.
egyszer felvettem msn-re és irtam neki, hogy tetszik nekem, meg próbáltam kedves lenni. Erre ő azt irta hogy nem szeretne kicsikkel kikezdeni, elég volt egyszer ( gondolom már volt egy ilyen esete)
és azért letiltott mert kicsi vok
egyépként nem hallok vissza semmi rosszat amit ő mondott volna
egyszerüen az a problémája hogy kicsi vagyok
hogyan tudnám neki elmondani hogy nem nagy az a korkülönbség?? amugy meg kis növésű, és nem egy felvágós pasi. De mégis a orkülönbség a gondja.
Segítetek? Előre is köszi mindenkinek aki válaszol, és aki elolvasta :)
jah és nincs barátnője, mert egyik haverjától hallottam hogy nincs neki.De amugy meg nagyon rendes, csak nem akar vmiért vlem beszéni, mert kicsi vok...
ez olyan rossz
irjatok amugy légyszi :)
jah
köszike
:)
pont egyszerre irtuk a választ
és köszi azért :)
2. válaszoló
inkább a kérdésre válaszolj...
ha nincs ötleted ne irj
"2. válaszoló
inkább a kérdésre válaszolj...
ha nincs ötleted ne irj"
kérdeztél valamit válaszoltam. ez is ötlet, sőt, a legjobb. mit akarsz még? ha valaki nem azt írja, amit vársz, az már nem is jó, mi? b.zmeg inkább fogadd meg a tanácsomat, azzal járnál a legjobban
köszi mindenkinek aki válaszolt :)
lehet hogy igazatok van, és nem kell neki barátnő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!