Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meghivott egy draga etterembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghivott egy draga etterembe vacsorazni. Mennyit egyek?

Figyelt kérdés

Egy srac elkerte a szamom egy kavezoban, aztan elhivott vacsorazni. Egy eleg draga etterembe megyunk (ahogy irta, "visz"), szerintetek meg fog hivni vagy a legolcsobb dolgokat valasszam?:D Sajnos nem engedhetem meg magamnak ezt az arkategoriat.

Tudom, hogy h.ulye kerdes, de nem nagyon volt eddig ilyesmi randim, ti mit gondoltok?

2018. nov. 20. 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, szerintem egyszerűbb, ha megírod neki, hogy bocsi de ez az étterem nem a te pénztárcádhoz van szabva és menjetek egy szolidabb helyre, mert így nem tudnád fizetni a részedet. Ha ragaszkodik hozzá és vállalja, hogy ő fizet, akkor menj vele.
2018. nov. 20. 20:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, hát ha még azt sem tudod, hogy tetszik-e neked, akkor meg semmiképp ne vállalj be egy közös vacsorát! Szólj neki, hogy szerinted ez elsőre túlzás, menjetek egy kávézóba, vagy reggelizni, vagy ebédre menüzni valahová!
2018. nov. 20. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha meghívás, akkor ő fizet. (főleg ha "visz")

Annyit egyél amennyit ő, nyilván ne kérj homárt...

2018. nov. 20. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Nálam alap, hogy én fizetem a lány fogyasztasát, legfeljebb ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor engedem felezni de az is egy jó huza-vona. De van ismerős lány aki ragaszkodik hogy sajat maga fizesse.

Viszont hallottam olyat is, hogy a srác mo dta valakinek hogy felesbe fizessék... (wtf... )

Azt hiszem a 11es írta, hogy mond meg neki, hogy szolidabb helyet valasszon. Vagy csak beszélgetòs kávé.

Azzal mem értek egyet, hogy a pasi ezért barmit elvarna cserébe. Én nem. Persze tudom hogy vannak nálam sokkal bunkóbb emberek akik képesek utána elvarni dolgokat... :(

2018. nov. 20. 23:52
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, de a randira már délután igent mondtam, csak annyi volt a kérdés, hogy szerintetek a saját pénztárcámhoz mérten egyek-igyak, vagy kiindulhatok abból, hogy meg fog hívni.

A randi megtörtént, meghívott..Amúgy abból is gondolhattam volna, hogy így lesz, hogy görög a srác, szóval szerintem picit tradicionális ilyen szempontból:)

Mint sok elegáns étteremben, itt sem volt nagy a választék, főleg vegetáriánus ételekből, úgyhogy végül nem az ár döntött. És a legolcsóbb vörösbort választottam, úgyhogy fiúk, ne aggódjatok a pasi miatt annyira! :P

2018. nov. 21. 00:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Mákod volt. Olyat is hallottam már, hogy "meghívta" a csajt, aztán kiment a klotyóra, onnan pedig lelépett. A csaj pedig fizethette a kettőjükét, és még a pincér előtt is ultragáz, hogy bepalizták.
2018. nov. 21. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor tanács a jövőre, meg mindenkinek aki idetéved:

Nem feltételezgetünk. Azt feltételezzük hogy magunknak fizetünk és kellemesen meglepődünk ha mégsem, és ha valami olyan a programjavaslat ami nekünk nagyon nem fér bele, akkor azt előre tisztázzuk, több okból is.

1. Kínos ha kiderül hogy ő úgy gondolta, feleztek, nálad meg a tizede van a vacsorád árának, az viszont elrontja az estét ha mindenből a legolcsóbbat eszed, és salátát rágcsálsz ingyenkenyérrel amíg ő lakomázik.

2. Nem árt előre tudni ha ebből később konfliktus lesz. Persze lehet hogy csak az első randin akart lenyűgözni, de ha minden csütörtökön a Gundelban ebédeé a drága és be se teszi olya helyre a lábát ahol árulnak 6000 Ft alatti fogást, abból baj lesz, mert nem várható el hogy évekig fizesse a fogyasztásodat, ő viszont nem fog a te pénztárcádhoz igazodni. Jó nem belefutni abba hogy a negyedik randin köhögöd ki hogy amúgy minimálbéren vagy és az előző három találka másfél havi béred volt.

2018. nov. 21. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
Aki nem szereti az őzgerincet, az kapja be a fasomat. :-)
2018. nov. 21. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!