Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívott vacsorázni egy 57 éves férfi aki fölöttem lakik. El mennyek vele? 21 /L
Figyelt kérdés
Albérletbe lakok egyedül és a fölöttem lévő férfi meghívott vacsorázni. Látom rajta,hogy tetszem neki. Egyedülálló a férfi. Nekem jelenleg nincs barátom.
36 évvel idősebb nálam. Megfordult a fejemben,hogy csak szexet akar. Azt tudom, és hallom is éjjelente, hogy nagyon szereti a nőket, főleg a fiatalokat.
Mit tegyek ?
2013. okt. 18. 16:33
1/14 anonim válasza:
Köszönd meg a lehetőséget, de szépen térj ki...légy udvarias, és intelligens, hogy még egyszer ne próbálkozzon be nálad..
2/14 anonim válasza:
Ha szét akarod tenni neki a lábaid akkor felmégy, ha nem, akkor nem.
3/14 anonim válasza:
Ha szimpatikus neked és bejön akkor menj el, megismered aztán meglátod.
4/14 anonim válasza:
Egy randi nem szükségszerűen végződik szexel.
Ha elmész és nem ok a fickó, se alkalmi szexre sem másra akkor szépen a végén hazamész és ennyi volt. :)
5/14 anonim válasza:
Ha nem tetszik különösebben, ne menj. Mit jelent az, hogy szereti a nőket? Gyakra válgoggatja a partnereit?
Gondolj bele, ha nem alakulnak jól a dolgok, továbbra is egy épületben fogtok lakni.
6/14 anonim válasza:
Hát ha akarsz vele egy jót szexelni, akkor miért ne?
7/14 anonim válasza:
Mit akarsz te 21 évesen egy közel 60 évestől bazzeg? El nem hiszem, hogy olyan vonzó lehet még ennyi idősen. Apakomplexusod van, vagy mi?
8/14 anonim válasza:
Egy orbitális kamu, hogy a fiatal lányokat felviszi. Kérdező szegényes a fantáziád vagy túl jókat álmodsz éjjelente.
10/14 anonim válasza:
Előtte egy magyar nyelvtanárhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!