Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meghívott vacsorázni egy 57...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívott vacsorázni egy 57 éves férfi aki fölöttem lakik. El mennyek vele? 21 /L

Figyelt kérdés

Albérletbe lakok egyedül és a fölöttem lévő férfi meghívott vacsorázni. Látom rajta,hogy tetszem neki. Egyedülálló a férfi. Nekem jelenleg nincs barátom.

36 évvel idősebb nálam. Megfordult a fejemben,hogy csak szexet akar. Azt tudom, és hallom is éjjelente, hogy nagyon szereti a nőket, főleg a fiatalokat.

Mit tegyek ?

2013. okt. 18. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Menj. Egy 57 éves pasi is tud nagyon sármosan kinézni.
2013. okt. 18. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Fogadd el az invitálást, és vidd el az egyik barátnődet a biztonság kedvéért. Kár, hogy kamu.
2013. okt. 19. 19:25
 13/14 anonim válasza:
Mondok egy dolgot... NENEMNEMNEM >_< Még véletlenül se... Gondold át. Mit akar tőle egy közel 60 éves? Beszélgetni? Miről? A világháborurol? ... Szerintem ne fogadd el. Udvariasan utasítsd vissza. Ezt 14 éves fejjel mondom. De gondold végig nehogy megbánd. Nem maratsz ki semmiből. :) Üdv Dante ^^
2013. okt. 21. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:
55 éves vagyok, van két 33 éves, és egy 28 éves barátnőm. És nagyon jól működik! Csak annyit, hogy a "rutin és az évek" sokat számit. Sex közben az "égieket" emlegetik! Kedves kérdező, fogadd el a meghívást, és egy jó tartalmas sexben lesz részed!
2014. jan. 26. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!