Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes elfogadni az ajanlatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elfogadni az ajanlatot?

Figyelt kérdés

Neten megismertem egy pasit , aki helyes es tanult . Bevallotta hogy jelenleg nem keres komoly kapcsolatot, ami nem szamitott nekem, mert en puszta idötöltesböl ismerkedem es ki is irtam , hogy baratsagot keresek

Egyre sikamlósabb témák jöttek szóba, es belementem ilyen témákba.

Vegul talalkoztunk , csak a valóságban nem tudok ilyen felszabadult lenni , es az utalásait elengedtem a fülem mellett

Szerintetek egy kave utan normalis elfogadni egy ilyen ajánlatot , vagy a nö ilyenkor alulértékeli magát?

Nagyon ” hideg ” helyzet , nem ereztem erre késztetést , hogy lefekudjek egy vad idegennel , habar vonzó volt

2018. nov. 16. 23:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen "érdemes"-e kérdés. Menj a magad feje után. És végül is ezt is tetted. Kedved volt belemenni sikamlósabb témákba és találkozni is, de ott meg nem érezted azt, hogy akarod testileg is és ezért nem nyitottad ezt tovább. De lehetett volna az is, hogy alkalmilag testileg is vonz, akkor meg ha kedved lett volna le is feküdhettél volna vele.

A konkrét helyzetben esetleg azt lehetne, hogy találkoztok, ha van még kedved ehhez és megnézed változik e valami. De azt figyeld benned mi van. Ne azt, hogy mit illik vagy érdemes. Mert az nem segít abban, hogy neked mi a jó.

2018. nov. 17. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!