Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mennyi randira és mennyi időre van szükségetek ahhoz, hogy eldöntsétek, hogy lesz- e párkapcsolat egy lánnyal?
Ez nagyban függ a partnertől. Ha azt érzem, hogy passzív, nem érdekli, nem keres, akkor nem lesz semmi. Ha egyformán érdekeljük egymást és kétoldalú az érdeklődés, kommunikálunk, akkor hamarabb lehet belőle valami. Ergo neki is épp annyit bele kell tennie.
Szóval, mint mondtam: a lánytól függ.
Épp ismerkedési fázisban vagyok egy nővel. Egy randi volt és megbeszéltünk folytatást. De közben elég passzívnak érzem. Majd kiderül mi lesz... de ha hosszabb távon is így lesz, nem jósolok neki semmit.
#4 mond valamit. Én annyit tennék hozzá, hogy esetemben nem azért vagyok szűkszavú a lánnyal, mert szexre megyek... épp ellenkezőleg. De annyira passzív, hogy minden alkalommal mikor ráírok, kb azt érzem, hogy zavarom vele. Más ismerkedéseim során ez sosem volt gond, itt azt érzem, hogy sok vagyok és nem igényli a kommunikációt. Szóval nem feltétlen kell mást belegondolni egy ilyenbe.
#2 voltam.
#5 Lehet, de én azzal a sráccal nem voltam szűkszavú, érdeklődő és kommunikatív voltam. Ő volt a passzív és unalmas. Így nyilván arra következtetek, hogy nem érdeklem annyira, vagy csak nem vagyunk egy hullámhosszon, nem működne köztünk a dolog, vagy alapból marha unalmas egy személy, bár szerintem ilyen nincs, ha valaki érdekel, azzal sokat akarsz beszélni.
Ha neked úgy tűnik, hogy ezt a lányt nem érdekled különösebben, akkor hagyd is.
Igen, érthető a te álláspontod is. Adok neki egy kis időt még és kiderül. Sokat dolgozik, könnyen lehet csak nem ér rá. Szóval majd meglátjuk, hogy szabadnapokon érdeklődőbb-e.
A magam részéről nem akarom magam semmibe beleélni. A randin kedves és érdeklődő volt élőben és előtte amíg a társkeresőn leveleztünk is. Szóval lehet csak én vagyok pesszimista. Csak eddig minden ismerkedésem másként zajlott ehhez képest, aktívabban és gyorsabban. Szóval... kiderül pár nap múlva.
#9 Pont azt írtam, hogy azt már a legelején is érzed, ha valaki “megfog”, nagyon érdekel, jól érzed magad vele, többet akarsz tőle..ha ez fennáll, akkor nincs olyan, hogy nincs időd a személyre. Épp erre írtam példákat, hogy a párom már az első talinknál kihagyta a kötelező óráit + munkát, hogy velem lehessen :D Akit nem érdeklek különösebben, az meg ilyenkor azt mondaná, hogy “jaj sok a munkám, nem tudom most megoldani”, jönnének a kifogások. Erre mondják, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akar szánni.
Persze lehet nem ez a helyzet a te esetedben, én nem tudhatom, de azért túl nagy reményeket szerintem ne fűzz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!