Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti randiznátok egy mozgáskorlátozott lánnyal? (pl. végtaghiányos, de nem kerekesszékes)
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 20:17
11/16 A kérdező kommentje:
Mozgáskorlátozott vagyok én magam is, de gondolom ez nem meglepő. Volt már párkapcsolatom, ahol először a srác úgymond "csodának" tartott. Soha nem vettem észre rajta, hogy zavarná a dolog. Azt hiszem nekem kellett volna több megerősítés, mert szerintem úgymond "lebeszéltem" magamról, pedig viszonylag régen együtt voltunk már. Eltelt pár év azóta, de valahogy nem ismertem meg azóta olyan srácot, aki érdeklődött volna irántam.
2018. nov. 14. 22:18
13/16 anonim válasza:
Én láttam egyszer egy lány, egyik alkarja hiányzott. Annyira tetszett arcra, meg ahogy viselkedett, hogy szívesen összejöttem volna vele.
Szerintem az számít még, hogy mi miatt végtaghiányos. ha genetikai az ok, akkor az gond lesz majd gyerekvállalásnál.
Ha pl balesetben sérült meg, akkor nyilván nincs genetikai hiba.
És soha ne üldözz el magadtól senkit, akinek megtetszel és ő is tetszik neked!
14/16 anonim válasza:
Szerintem se deal breaker ha valakinek mondjuk hiányzik az egyik keze vagy lába. Láttam már gyönyörű végtag hiányos nőt akiért én magam is oda adtam volna a fél kezem szerintem :D Ha alapból bejön és kölcsönös akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!