Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizási probléma. Vajon mit rontok el?
Figyelt kérdés
Lányok, ti mit vártok el egy férfitől? Például ha randiztok és ha pár randi után nem fekszetek le, akkor az ciki? Sokszor elgondolkodom ezen, hogy vajon én rontom-e itt el, hogy nem vagyok ugymond férfi és megunnak. Lehet én vagyok ilyen hülye, de én egy lányt azért tisztelek, nem tárgyként tekintek rá. Mert sokszor hallom, illetve olvasom lányoktól, hogy csak szexre kellek.2018. nov. 14. 13:48
1/6 anonim válasza:
Leginkább a párválasztást rontod el.
Viszont mindenképp megjegyezném, hogy ha egy lány már az első-második randi után készen áll rá, akkor egyáltalán nem tiszteletlenség ágyba vinni.
2/6 anonim válasza:
Rutin kell hozzá. Nem szabad akaratosan ágybavinni, meg utalgatni rá, de észre kell venni a jeleket, hogy akarná.
Egy nő utálja azt ha nem kapja meg azt amit szeretne.
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat,de milyen jelekkel utalhat pontosan?
2018. nov. 14. 15:10
4/6 anonim válasza:
Erre nincs forgatókönyv, minden helyzet egyéni. Azt úgyis látod, ahogy alakul a dolog. Hány éves vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
1 hónap múlva 25....
Tudom,nagyon gáz ennyi idősen,hogy ilyeneket kérdek....
2018. nov. 14. 16:03
6/6 anonim válasza:
Az en szemelyes velemenyem, hogy szeretem ha egy pasi kezdemenyez. Ha elhiv randira es elmegyek ott mar azzal hogy igent mondtam a randira lehet erezni hogy van szimpatia. Nekem az tetszik ha a pasi a randi vegen megprobal megcsokolni. Altalaban ha tetszik a ferfi belemegyek, ha nem volt jo a randi visszautasitom, de mindenkepp szeretem ha a vegen legalabb egy szajrapuszit megprobal lopni. Azzal ugy erzem hogy egy magabiztos ferfival van dolgom. Persze a masodik randi utan mar mehet egy hosszabb csok a vegen aztan a 3. Alkalommal tobb alkalommal utana meg adja magat a helyzet. De szerintem ne legyunk alszentek, a mai gyorsulo vilagban kinek van ideje kivarni hogy a 10. randi utan esetleg megprobaljon kozeledni amikor mar tudja hogy biztos kapura lo.. Nekem tetszik ha valaki kicsit ramenosebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!