Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Probléma lehet, ha a találkozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma lehet, ha a találkozás előtti napig nem chatelünk?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány, és előre lebeszéltem egy hónappal későbbre egy időpontot a találkozásra chaten. Amióta lebeszéltük, azóta nem beszélünk semmilyen formában. Ez okozhat problémákat?

Nem fogja így azt gondolni, hogy nem érdekel engem?

Úgy voltam vele, hogy ha közbejön valami, akkor úgyis szól, én pedig nem akartam ráakaszkodni, ezért én sem írtam azóta neki.

24/N

2018. okt. 24. 01:38
 1/9 anonim ***** válasza:

De miért ilyen távoli időpontot?

32/f

2018. okt. 24. 01:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindenesetre gyanús.

Meg tényleg, miért ilyen távoli időpontot?

2018. okt. 24. 02:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert akkor érek rá és akkor szeretnék találkozni vele. Miért gyanús?
2018. okt. 24. 02:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bánná ha írnál neki, az nem ráakaszkodás. 1 hónap hosszú idő addig elhidegültök egymástól, főleg ha még nem találkoztatok eddig.
2018. okt. 24. 02:33
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Az egy hónappal én meg köszöntem volna az eddigi beszélgetést kérdező.

32/f

2018. okt. 24. 04:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha én találkozót kérnék valakitől és 1 hónappal későbbi időpontot mond, azt hinném, hogy kvára nem érdeklem, vagy hogy egyenesen szórakozik velem. Legalább írhatnál neki, hogy még áll-e a dolog. De ha ennyire nem érsz rá egy kapcsolatra, akkor minek belekezdeni?
2018. okt. 24. 06:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi az előtte lévő napot is átbeszéltük sőt amikor úton voltam a megbeszélt hely felé akkor is beszélgettünk... De hát kinek mi, ha velem nem beszélt volna hetek óta a srác akkor el se mentem volna a találkozóra.
2018. okt. 24. 07:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Kinek mi...

Van aki nem szeret chatelni, és telefonálni, de attól még a randira elmenne. Nekem nem lenne probléma,én is inkább élőben szeretek beszélni.

Van egy ismerősöm aki folyamatosan chatel, meg napokig órákat telefonál társkeresős nőkkel, találkozás és szex után, eddig miden egyes esetben mintha elvágták volna a dolgot. Ez így ribi, ez úgy, ez cigizik, az tetovált, ez büdös, amaz sértődős.... Érted mire akarok kijukadni?

2018. okt. 24. 11:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Végül nektek lett igazatok, mert mire elérkezett volna az idő, addigra összejött mással. :S

Tanulságos volt.

2019. jan. 14. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!