Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma lehet, ha a találkozás előtti napig nem chatelünk?
Én vagyok a lány, és előre lebeszéltem egy hónappal későbbre egy időpontot a találkozásra chaten. Amióta lebeszéltük, azóta nem beszélünk semmilyen formában. Ez okozhat problémákat?
Nem fogja így azt gondolni, hogy nem érdekel engem?
Úgy voltam vele, hogy ha közbejön valami, akkor úgyis szól, én pedig nem akartam ráakaszkodni, ezért én sem írtam azóta neki.
24/N
De miért ilyen távoli időpontot?
32/f
Mindenesetre gyanús.
Meg tényleg, miért ilyen távoli időpontot?
Az egy hónappal én meg köszöntem volna az eddigi beszélgetést kérdező.
32/f
Kinek mi...
Van aki nem szeret chatelni, és telefonálni, de attól még a randira elmenne. Nekem nem lenne probléma,én is inkább élőben szeretek beszélni.
Van egy ismerősöm aki folyamatosan chatel, meg napokig órákat telefonál társkeresős nőkkel, találkozás és szex után, eddig miden egyes esetben mintha elvágták volna a dolgot. Ez így ribi, ez úgy, ez cigizik, az tetovált, ez büdös, amaz sértődős.... Érted mire akarok kijukadni?
Végül nektek lett igazatok, mert mire elérkezett volna az idő, addigra összejött mással. :S
Tanulságos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!