Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tenni azokkal, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni azokkal, akik egy találkozás után már kapcsolatot akarnak, és folyton tallkozni, akaszkodni?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, nem akarom megbántani, szimpatikus volt, de egy találkozás után már azt kérdezte, hogy akarok e valamit, vagy nem... Nekem ez nagyon gyors, és a kedvem is elment tőle, folyton akaszkodik, meg keres. Ha nem válaszolok azonnal, patáliát rendez messengeren... Pedig még szépen el akartam neki mondani, hogy nem egymást keressük... hogy lehet az ilyennek szépen közölni? :(
2018. okt. 18. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha pataliat rendez, akkor tiltas. Nekem nem hianyzik a hiszti.
2018. okt. 18. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

A végletek. Az is probléma ha akar valamit és az is, ha nem hív fel, a lényeg hogy Te irányítsál.

Még tini koromban hányszor megkaptam ezt a nőktől, hogy túl sok vagyok és vegyek vissza. Aztán egyszer méltóztatott leülni velem a bátyám és elmagyarázta, hogy a nők nem szeretik a kapkodást, időt kell nekik hagyni a gondolataikkal. Tapasztalatom szerint tényleg ez működik, randi után 2 napig soha nem hívok fel senkit és ha felhívom és nem akar rövid időn belül újra találkozni, vagy kimenti magát akkor azonnal dobás. Mondjuk az elég vicces amikor 1 hónap leteltével megcsörren a telefon, hogy akkor most mi a helyzet.....ilyenkor kínomban röhögök, nem egyszer fordult már elő, sőt volt aki meg is sértődött miatta miért nem kerestem. Egy kapcsolat kölcsönös érzelmeken alapul, mindkét fél belerak a közösbe és tiszteli a másik felet annyira, hogy nem szórakozik vele.

2018. okt. 18. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűen és gyorsan:ahogy írtad is, mondd meg neki,hogy Te nem szeretnél többet, ne keressen.

Ha esetleg kérdezi a miértet - bár nem lenne értelme- nyugodtan mondd el Neki,hogy Téged zavart ez a tempó.

Bár gondolom nem ezért nem jött be Neked.

2018. okt. 18. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a gond ha akar találkozni ujra.Ha nem akarsz semmit akkor meg mond meg neki időben a találkozó után.
2018. okt. 20. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nekem ez nagyon gyors, és a kedvem is elment tőle,"

"Pedig még szépen el akartam neki mondani, hogy nem egymást keressük." Már eleve el volt menve a kedved tőle.Totál ellentmond a két mondat egymásnak .

2018. okt. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!