Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok magas, akkor konkrétan semmire se fogom vinni?
Na amugy a kerdezore is reagalok.
Lehet, h nehezebb lesz talalj vkit, de vannak nalad is alacsonyabb nok. Csak keress, es ne allj le vele. Valojaban egyik fiunak sem konnyebb manapsag not megtartani, ha 'normalisabb'not akarsz. Haromszor tobb fiu van, mint no, ugy h a kis genyok szabadjara valogathatnak. De kitunhetsz mashogy is a tomegbol.
Sosem fogom megérteni, hogy bizonyos férfiak miért kapcsolják az életüket ennyire a párkapcsolathoz. Tényleg úgy érzed, meg kellene halnod, mert nem találsz barátnőt 19 évesen? Ne röhögtess már! Az élet nem arról szól, hogy görcsösen párt kell találni magunknak. "Vinni valamire" nem merül ki abban, hogy van-e barátnőd vagy sem. Jönni fog az, amikor jönnie kell.
Egyébként a szomszédom 25 éves és még 160 cm sincs. Mellé még pocakos is. Én 167 cm vagyok, a csávó kb. az orromig ér. 2 éve lakom a szomszédságában, de 2 barátnője is volt. Az egyik kb. egymagas vele, a másik olyan 170 cm körüli volt. Mellesleg vannak 150 és 160 cm közötti magasságú lányok bőven. Szóval semmi ok a pánikra.
De, nagyon sokra viheted, és most nem kezdek el sikeres 160 centis pasikat felsorolni.
Viszont az ismerkedés nagyon nehéz lesz. Több esélyed van baráti társaságból párt találni. Minél jobban megismersz, megkedvelsz valakit, annál kevésbé fontos a külső (pl. magasság).
Én 197 cm vagyok és csak 21 évesen veszítettem el, plusz azóta se nagyon kellek a csajoknak, mert nem vagyok elég férfias, tökös, magabiztos, jó dumás a szemükben. Szóval nem csak a magasság számít rohadtul.
25/F
Dehogynem!
Persze nagy hátrányt jelent, ha idegenekkel ismerkedsz, mert a magasságodat látják elsőnek. Próbálj baráti társaságban, összeszokott csoportokban ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!