Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura lenne, ha kinéznék egy srácot és randira hívom minden előzmény nèlkül?
Figyelt kérdés
Ugye mindenkivel volt már olyan,hogy elmélàzott egy idegenen,aki tetszett neki,hogy milyen ember lehet milyen szimpatikusan beszélget,nevet,mosolyog,és úgy megismerné.Arra gondoltam, ha legközelebb megfog egy ilyen ember akkor megszólítom,és elhívom egy teára.Mennyire gáz ez LÁNYKÉNT?Ismeretlenül?Tapasztalat?2018. nov. 13. 18:02
1/8 anonim válasza:
Úgy meg lepődnék,hogy valszeg benyögném "Bocsi van barátnőm" 😂
De szerintem teljesen rendben van ez a lányok is kezdeményezhetnek ✌️😀
2/8 A legrosszindulatúbb válasza:
Eléggé creepy lenne (mivel nem vagyok nők tömegei számára médiaideál), ha idejönne hozzám egy általam soha nem látott vadidegen nő, hogy meg akarna ismerni és üljünk már be valahová. Nem hinném, hogy belemennék. Szerintem reflexből néznék körbe a környéken, hogy hol vannak a barátnői, akik szakadnak a röhögéstől.
5/8 A kérdező kommentje:
Fejben ilyenkor mi játszódna le a fiúban?
2018. nov. 13. 18:35
6/8 anonim válasza:
Kicsit bizalmatlan lennék, hátsó szándéktól tartva, de amúgy tetszene :)
"Fejben ilyenkor mi játszódna le a fiúban?"
-Klasz csaj :)
-Szórakozik? , Valamelyik haverom szórakozik velem? (Bizalmatlan lennék, mivel nem az a fajta vagyok, akit leszólítanak a csajok).
"randira hívom minden előzmény nèlkül" - Van egy nyaralóm, lett ott egy szomszédom (egyedülálló fiatal anyuka), először bemutatkozott, másodszorra amikor látta, hogy az egyik szomszéd telken vagyok, csodálkozott, majd mikor mondtam, hogy ezt is megvettem, behívott egy üdítőre... szóval azért pénzes pasinál szerintem így ne próbálkozz :)
28/F
7/8 anonim válasza:
lanykent nagyon gáz. Nem nõies. Te tudod
8/8 anonim válasza:
Nem gáz 21. században élünk. Egy modern gondolkozású embernél semmi baj ezzel. Nem a férfi feladata a kezdeményezés, ha tetszik akkor tedd meg a kezdő lépéseket! Csak bátran!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!