Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Ha nincs meg a kezdeti "kémia" a nő részéről, érdemes várni arra, hogy akár közös élmények szerzésével kialakul?
Minden ember és kapcsolat más és más. Jelenleg ismerkedem egy lánnyal, de a harmadik találkozásunkkor nem engedte megfogni a kezét, mert ez neki még túl korai lenne. Azt mondta, hogy időt kér arra hogy megismerjen és akkor majd meglátjuk. Utoljára azt mondta, hogy a kapcsolathoz kell a kémia is, a szikra és ehhez neki idő kell. Ezt valahogy nem tudom elhinni, eddig úgy tapasztaltam, hogy az van vagy nincs: nem "a szerelem első látásra", hanem a szikra, mely az első találkozásra megjelenik és nem enged. Érdemes rá várni? Vagy hagyjam annyiban?
Köszi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kísérteties hasonlóságot érzek a két kérdés között, ''kémiakeresés'' szempontjából...
Jelenlegi kérdésre visszatérve, ha akarsz valami komolyat, akkor élvezitek egymás társaságát, megy az idő egymás megismerésével, és nem érzed úgy, hogy várnod kell, mert élvezed ezt az időszakot.
Ha csak egy gyors numerát akarsz, kevesbé komoly szándékokkal, akkor ne hülyítsd se őt, se magadat sokáig.
#8-as, mielőtt látatlanban másokról nagy garral nyilatkozol, hogy mit tenne és mit nem, olvasd már el ezt a cikket:
Nőként nekem azokból az ismerkedésekből lett kapcsolat, aminél kérdezi vonzalom, kémia már első alkalommal volt. Ettől függetlenül csók csak 2. vagy. alkalommal csattant el, sosem elsőre.
De minden ember más.
Ha ez a nő neked ezt így kimondta és szimpatikus annyira, hogy várj rá, hagyd, hogy a saját tempóját kövesse. Biztos elutasított volna, talán később se lehetne semmi.
30N
Igazából nekem lett igazam: ha nincs meg a vonzalom elsőre, és nem engedi megfogni a kezét, hiába nem lesz belőle semmi.
Ez történt. 1 hónap baráti kapcsolat után mondta, hogy nem szeretné, hogy több legyen belőle. De én meg nem akarok ezek után baráti kapcsolatot...Szóval ennyi. Emberismeretből beírtam magamnak a képzeletbeli ötöst, mert már 2 hete láttam a mimikáján és a viselkedésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!