Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha megakad a szemetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha megakad a szemetek egy srácon és csak bámuljátok az azért van mert tetszik, valami megfogott benne, vagy lehet más oka is?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én, ha megnézek egy srácot, akkor az azért van, mert tetszik, de voltmár olyan is, hogy egy nagyon helyes srác jött velem szembe, és rá se néztem!:)
2010. jún. 27. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Háttáltalában azért de ezt onna tudod eldönteni hoyg halvány mosoyl suhan e át az arcán avagy nagy gonosz vigyor ha uttóbi akkor baszhatod mert az biza csak kiröhög ha halány mosoly + szemedbe néz akkor bejövős vagy neki:)

L/13

2010. jún. 27. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól, hogy hogyan nézünk. Én általában akkor szoktam "bámulni" :$ egy pasit, ha nagyon bejön. De az a tapasztalatom, hogy ettől ti még nem fogtok lépni sajnos :S még ha tetszik az illető, akkor sem. Egyébként az kiábrándító, ha először a lány kezd bámulni, és így már nem is nektek kell megszereznetek?? Elmúlik ettől a kihívás varázsa?

18L

2010. jún. 28. 00:04
 14/15 A kérdező kommentje:

"Ez nagyban függ attól, hogy hogyan nézünk" - azaz? :) Általában olyan elmélkedő, elgondolkodó, érdeklődő, nyugodt arcot látok ha megnéznek... Amiben biztos vagyok hogy olyankor agyal valamin, valami jár a fejében a kis hölgynek, bárcsak tudnám mi (anélkül h megkérdezném :P) kb 5-6 másodperc megszakítás nélküli szemezés után meg zavarba jövök és elfordulok :| Akkor is ha nem én kezdtem, gondolván hogy majd odajön és jól számonkér, hogy mit bámulok én :D

"De az a tapasztalatom, hogy ettől ti még nem fogtok lépni sajnos" - hát nem mert azért mérget nem vennék rá, hogy azért néz mert tetszem neki, + attól még lehet hogy elküld mert nem akar semmit... Nem? Attól mert megnézek egy lányt még nem biztos hogy akarok is valamit tőle (nem azért mert nem tetszik, hanem mert pl van barátnőm, vagy egyszerűen csak nem és kész :))

"Egyébként az kiábrándító, ha először a lány kezd bámulni, és így már nem is nektek kell megszereznetek??" - de igen, ettől még ugyanúgy kihívás... Az, hogy a lány kezd bámulni inkább csak egyértelmű jele annak, hogy van valamiféle érdeklődés... Csak kérdés hogy miért érdeklődik

2010. jún. 28. 05:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha egy lány néz, és szerinted akar tőled valamit, akkor lépj te, mert egy lány nemhiszem hogy odamnenne hozzád, és a karjaidba ugorna(én legalábbis nemxD) Egy próbát megér, mégha nemis jöszz be neki, vagy foglalt, mert úgy nemtudod meg, ha elfordulsz, és rá se nézel!(:
2010. jún. 28. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!