Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha megakad a szemetek egy srácon és csak bámuljátok az azért van mert tetszik, valami megfogott benne, vagy lehet más oka is?
Hmm, attol függ.
Pl általában ha egy pasit megnézek, akk őis néz.xD
És a jópasikat mindig végignézem az egész testüket, ruhájukat, de első az arc.:D deam ma pl Westendbevtam a plázába ezt a módszert csintáltam, a metróban pedig néztem az érdege fejű embereket.xDxD pl h igy felállt a haja az ötliter hajlaktol meg ien tizenöt centis homloka vt, rajtuk meg ink mosolyogtamxD:D és akk csak azt a testrészt néztem ami szrul nézett ki.xD szal ha egy csaj ránéz az arcodra, utána figyelmesen megnézi a tested, ruhád, részletesen, utána vissza az arcodba, akk keresi a tekinteted. deam a hátrányos pofájuakat nm bátoritom szemezéssel meg ienek.xD:
Egyet értek 12:19essel:D
Én még akkor is megbámulok egy srácot, ha van valami feltűnő rajta,a mit nem bírok nem nézni:D Pl extrém haj, szokatlan öltözködés...stb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!